Organische vormen

Van Tafel

De trend van dit moment. Organische vormen en asymmetrische lijnen. Nog niet zo lang geleden leken de enige tafelvormen rechthoekig en rond. Momenteel passeren verschillende nieuwe trends steeds de revue, hetgeen resulteert in nieuwe vormen. Het valt ons op dat asymmetrisch steeds populairder wordt. Waarom deze vorm? Deze vorm verzacht de harde lijnen in een interieur. Je krijgt een warm welkom bij deze vorm, een ontmoetingsplek waar je graag samenkomt.

Tweepersoonsbed beige met rood
Chique bed
Maatwerk  

Deze organische eettafel is volledig op maat gemaakt, met aandacht voor de kleinste details. De eigenaresse heeft voor haar tafel gekozen voor een Hazelnoot kleur bruin, een retro kleur, oftewel terug van weggeweest. Deze kleur wordt namelijk al jarenlang toegepast op eiken meubelen. Een moderne tafel maar wel met een vintage jasje.  

Roze headboard
Organische eettafel 

De organische tafel staat in de ruime leefkeuken aan de achterkant van de woning. Twee grote glaswanden zorgen voor een directe verbinding met de tuin. Zo is de tuin echt een verlenging van de keuken en andersom. De grote tafel is het centrale punt waar iedereen elkaar ontmoet! 

Roze headboard

Ontdek meerdere projecten van Van Tafel