Parel uit showroom

Boudewijn Hosmus

Een keuken die niemand ooit eerder zag, maar die iedereen wel zou willen hebben. Het is Boudewijn Hosmus’ handelsmerk. Ditmaal vallen twee dingen op: de ongebruikelijke houtafwerking en de luxe apparatuur. Het geheel is te bewonderen in de vernieuwde showroom in Anna Paulowna. Allemaal ter inspiratie. Voor u. Want uw droomkeuken begint bij Boudewijn Hosmus. 

Deze handgemaakte keuken bestaat voor grotendeels uit massief notenhout en noten edelfineer. Edelfineer is ook echt hout, maar zal nooit werken. Boudewijn werkte het niet af met olie, maar met matte lak. “Dat had ik nog nooit gezien, dus probeerde ik het. Het resultaat is geweldig! De kleur is veel zachter, waardoor het een heel andere uitstraling heeft. Bovendien is lak kleurvast.”  

Glinsterend marmer  


Op het kookeiland en in het wandmeubel liggen marmeren werkbladen. Boudewijn: “Deze soort heeft een fijne kristalstructuur, wat een mooie glinstering geeft. Het marmerpatroon loopt helemaal door van links naar rechts. In het kookeiland is de nieuwste Kaelo wijnkoeler ingebouwd: de Flush. Deze is ook in te stellen voor rode wijn.  

Lederen achterwand 


De achterwand van het bargedeelte is bekleed met Alphenberg Leather. Dit merk staat garant voor prachtige kleuren en een warme, luxueuze uitstraling. Past goed bij de apparatuur! Een wijnklimaatkast, koelvriescombi die ook ijsklontjes maakt, combistoomoven, bakoven, vacumeerlade, inductiekookplaat met bladafzuiging... Kortom, kwaliteit en maatwerk tot in de kleinste details. Een Hosmuskeuken in optima forma!

Ontdek meerdere projecten van Boudewijn Hosmus