Perfect vertaalde woondromen

Studio Djoy

Geheel naar wens van de opdrachtgevers voorzag Studio Djoy het interieur van de verbouwde en verruimde woning van een luxueuze en tijdloze uitstraling. Om dit droomresultaat te bereiken, koos Bianca Neeskens voor rijke, warme en natuurlijke materialen, creëerde ze een prettige eenheid in het totaalbeeld en paste ze grote gebaren toe. Dit tot grote tevredenheid van de bewoners. “Het is echt onze droomplek geworden.” 
Het gezin van vijf had een grote behoefte aan meer leefruimte en verruimde de bestaande woning  flink. Om eenheid én schoonheid in het totaalplaatje te creëren, werd interieurontwerpster Bianca Neeskens ingeschakeld. Dankzij haar creativiteit en kennis en door goed te luisteren naar de dromen en wensen van de opdrachtgevers, wist de eigenaresse van Studio Djoy de bewoners te verrassen met een oogstrelend en persoonlijk totaalplaatje, dat is voorzien van prachtig maatwerk en exclusieve details. “De samenwerking met Bianca was vanaf de eerste dag erg prettig. We zaten ook helemaal op dezelfde lijn qua styling en ideeën”, aldus de bewoonster. “Bianca’s betrokkenheid vonden wij erg fijn en heeft er mede voor gezorgd dat het interieur nóg mooier is geworden dan we hoopten.” 
Fabelachtige haardpartij

Vanuit de stijlvolle entreeruimte – voorzien van op maat ontworpen opbergkasten – vangen we via de gebronsde stalen deur al een glimp op van de woonkamer en de tuin. Het hoge afwerkingsniveau en de warme sfeer die we al bij binnenkomst ervaren, is ook in de living voelbaar. De grote eyecatcher in de woonkamer is zonder twijfel de fabelachtige haardpartij, die is voorzien van prachtig travertin, dat stijlvol combineert met de houten vloer en de zachte tinten van het (maatwerk)meubilair.  

 

De royale leefkeuken vormt het levendige hart van de ruime woning. Het is de plek waar samen wordt gegeten, de dag wordt doorgenomen en waar wordt geproost met vrienden en familie. Bianca koos met het keramische eiland voor een royaal statement en combineerde dat met een donkere achterwand en een riante ovalen tafel in dezelfde donkere tint. De verlichting, het barretje en de connectie met de tuin zorgen voor nog meer sfeer en beleving in de leefruimte.  
Happiness

Op weg naar de tweede living die de woning rijk is, opent Bianca de deur van het door haar ontworpen toilet. In de sfeervolle ruimte paste de interieurontwerpster hetzelfde travertin toe als bij de imposante haardpartij, wat bijdraagt aan de gewenste eenheid in de woning. Iets waar ook de bronstinten voor zorgen, die we op diverse plekken in de woning ontwaren. Ook de tweede zitruimte ademt sfeer, luxe en comfort en is voorzien van warm larikshout, een stijlvolle tegelvloer en een sfeerverhogende haardpartij. En ook hier zorgt de grote connectie met de tuin voor nog meer beleving. “Bij Studio Djoy draait alles om happiness: het doen waar jij blij van wordt. Voor mij betekent dat het ontwerpen, creëren en uitvoeren van een gebalanceerd interieur. Geluk is voor mij het op een optimale en creatieve manier indelen van een ruimte en deze volledig passend bij de woonstijl en wensen van mijn opdrachtgevers inrichten”, aldus Bianca. Iets waar ze in deze prachtige woning ruimschoots in is geslaagd.  

Fotografie: Jacq Roos Fotografie

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio Djoy | Legemaat van Elst | Elkekastopmaat Brouwer WoudenbergDe Rooy Steel Doors