Persoonlijk en warm, elegant en verrassend 

Judith van der Burg

Om de begane grond van de aangekochte woning van een nieuwe look-and-feel te voorzien, schakelden de bewoners Judith van der Burg in. De eigenaresse van JUDITH INTERIORDESIGN  onderwierp de woning aan een geslaagde metamorfose en creëerde een prachtig totaalbeeld. Het smaakvolle interieur en de indeling – beide door Judith ontworpen – sluiten perfect aan bij de wensen en de leefwijze van de bewoners en zorgen voor levensgeluk en gebruikersgemak. Een warm familiehuis, waarin het met het gezin maar ook met vrienden en familie heerlijk vertoeven is.  

De grote wens van de bewoners was om dagelijks te kunnen genieten van de luxe en het comfort van een ruime leefkeuken. Een plek om de dag te beginnen met een kop koffie, om samen heerlijk te koken en om met een groot gezelschap van het leven te genieten. Het royale eiland is voorzien van een werkblad van Dekton en biedt plaats aan meerdere personen. De zachte tinten van het blad combineren fraai met het donkere houtfineer van de kastenwand, waarbij het bijzondere behang tegen de buitenmuur en de lichtinval voor extra beleving zorgen. Zeer verrassend is de stijlvolle bar om de hoek van de achterwand. De ideale plek om koffie te bereiden en een drankje uit de wijnklimaatkast in te schenken. Een toonbeeld van creativiteit dat comfort, sfeer en gemak toevoegt aan de woning.  

keuken krukken bank
woonkamer bank keuken tv
Keuken marmer, woonkamer, tv, haard
Een spiegel van de ziel  

In het verlengde van de maatwerkkeuken ontwierp Judith een sfeervolle living, die geborgenheid en warmte uitstraalt. De royale bank, het spannende tapijt, de maatwerkkast en de haardpartij vormen samen een aantrekkelijke setting voor gezellige televisieavonden met het gezin. Aan de andere zijde van trappartij naar de eerste verdieping realiseerde de eigenaresse van JUDITH INTERIORDESIGN de eetkamer, die speciaal voor de fotoshoot in subtiele kerstsferen is gehuld. Ook voor het ontwerp van deze ruimte luisterde Judith perfect naar de wensen van haar klanten en smelten stijlvol (maatwerk)meubilair en sfeerverhogende accessoires samen met functionaliteit en gebruikersgemak. Hierdoor kan het interieur met recht een weerspiegeling van de ziel van de bewoners worden genoemd .  

Tv, tvkast, nisjes stoel
keuken koffiezetapparaat kraan
eettafel stoelen bankje

Fotografie: Alexandre Verrier  

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Judith Interiordesign | Maretti Lighting | Keijser&Co Nidum – House of Inspiration