Pendelarmatuur Brueghel

POP Light

Verlichting is niet alleen een bron van licht is, maar kan de leefruimte verrijken met sfeer en mooie materialen. Zoals deze onderscheidende pendelarmatuur van Sammode Architecture & Design. De Brueghel.  

De exclusieve armaturen van het Franse Sammode vallen direct op door hun unieke ontwerp. Al sinds 1927 staat Sammode bekend om hun toewijding aan hoogwaardige armaturen, oorspronkelijk ontworpen voor industrieel gebruik. Deze expertise is naadloos overgegaan naar hun design-lijn, waarbij de herkenbare buisvorm altijd is behouden. Hierdoor worden de kennis en inzichten uit industriële armaturen optimaal toegepast binnen deze designcollectie.  

Houten plafond deuren
Houten structuur deur

Wat de Sammode Brueghel echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige materialen, hetgeen resulteert in een robuust armatuur met een prachtig lichtbeeld. Je hebt de mogelijkheid om uit verschillende uitvoeringen te kiezen, variërend in lumen output, lichtkleur en dimmogelijkheden. Dit model is leverbaar met direct als indirect licht en door middel van Casambi-technologie kan elke kant afzonderlijk ingesteld wordt. 

Dit maakt de Sammode Brueghel pendelarmatuur veelzijdig in gebruik. Of het nu in een luxewoning hangt, buiten bij een parkeergarage, of in een kantoorsetting is. Dit armatuur creëert overal een uniek lichtbeeld dat zorgt voor sfeer en aangenaam licht. 

Zo hebben wij laatst bij een klant de Brueghel toegepast boven het kookeiland wat een fantastisch lichtbeeld geeft en omdat het armatuur IP68 is en daardoor stof- en waterdicht is kan het goed schoongemaakt worden. 

Meer weten over de Sammode Brueghel? Kijk op poplight.nl 

Ontdek meerdere projecten van POP Light