Prachtig zwembad voorzien van vergrijsd ipe buitenparket

Tablazz

Hier ziet u een schitterend vergrijsd ipe buitenparket dat zich uitstrekt rondom een verleidelijk zwembad. Het vergrijsde ipe hout, met zijn karakteristieke zilverachtige tonen, voegt een tijdloze elegantie toe en combineert fantastisch met het sprankelende blauw van het zwembad én het grijs van de stenen zwembadafwerking.

zwembad
zwembad
buitenvloer

Het hout voelt warm, zacht en soepel aan onder blote voeten, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en stabiel is, juist in vochtige omstandigheden. Dit creëert de perfecte setting voor zorgeloos plezier en ontspanning onder de stralende zon. Bijkomend voordeel is dat hout niet heet wordt, in tegenstelling tot tegels.

Het geheel is geplaatst met behulp van ons revolutionaire Plus systeem. Dit systeem garandeert een supersnelle plaatsing zónder schroeven waarbij de onderconstructie is volledig onzichtbaar is. Wat wilt u nog meer?

buitenvloer
buitenvloer

Ben je enthousiast geworden over dit project? Neem een kijkje op onze website voor meer details en alle schitterende projectfoto’s. Bovendien kun je kosteloos een monster aanvragen van deze prachtige houtsoort. Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor extra interieur-inspiratie. 

Ontdek meerdere projecten van Tablazz