V-house Apeldoorn

Ambiance wellness

Deze inpandige wellness bevindt zich in het souterrain van een gerenoveerde villa. Voor dit project hebben wij samengewerkt met Mira Nasrudin, die naast binnenhuisarcgitect, ook wellness-architect is. Hierdoor konden we esthetiek en techniek perfect met elkaar combineren. Samen hebben we een perfect harmonieuze wellnessruimte weten te creëren omdat het binnenklimaat, het lichtplan en de materialen perfect op elkaar zijn afgestemd. De ruimte heeft een zachte uitstraling maar kan ook zeer veel kracht uitstralen. Door de kleur van het licht te veranderen, en deze op de ritme van de muziek aan en uit te laten gaan, wordt een hele andere sfeer ervaren.  

Bij ambiance kijken we naar de wensen van de klant waarna samen een keuze wordt gemaakt voor materiaal en formaat van het bad. Dit zwembad is tien bij vier meter en betreft een bouwkundig foliezwembad. Het heeft een op maat gemaakte trap met verlichting. In het zwembad is een jetstream ingebouwd, welke krachtig genoeg is om tegenin te zwemmen. Door de traploze instelbaarheid kan echter ook gekozen worden voor een massagestraal.   

Het is onze kracht dat wij het hele wellness-project, van ontwerp tot realisatie, helemaal zelf kunnen uitvoeren. Ook de techniek van het zwembad, en de klimaatbeheersing behoort tot onze expertise. Samen met de wellnessarchitect hebben wij de bewoners 100% kunnen geven waar zij naar zochten.  

Ontdek meerdere projecten van Ambiance wellness