Een warm thuis voor iedereen

Relaxury

In Amsterdam plaatsten we een zwarte cinewall met sfeerhaard. Veilig voor mens en dier én sfeervol! Deze woning in onze hoofdstad ademt metropolitan stijl: de lamp, de vloer, de keuze voor stoffen. Deze unieke cinewall past dankzij de strakke lijnen en het functionele design perfect in het interieur van deze Amsterdammers.

cinewall met zwarte openhaard
zwarte openhaard met vuur

Het straalt letterlijk en figuurlijk warmte uit. En het allermooiste is: de sfeerhaard met stenen is veilig. Zo weet u zeker dat uw huisdieren langs kunnen lopen, zonder hun snoetjes te verbranden. En zo voelt het voor mens en dier als een warm, sfeervol thuis. Ziet u de viervoeters liggen in het raam?

Functioneel design en modern

We bouwden niet alleen een sfeerhaard in de cinewall, maar ook een soundbar en opbergruimte. Een soundbar belooft een bijzondere geluidsbeleving. Niet alleen wanneer u televisiekijkt, maar ook wanneer u muziek luistert. Hiermee creëert u uw thuisbioscoop of -concert. Aan beide kanten van de televisie is opbergruimte. Deze vakken lenen zich perfect om servies op te bergen of belangrijke papieren en documenten, zoals handleidingen. Dat maakt dit maatwerk design niet alleen modern, maar ook nog eens bijzonder functioneel.

cinewall open met tv

Ontdek meerdere projecten van Relaxury