Rust, comfort, luxe en een heerlijk vakantiegevoel

Studio Maayke Goossens 

Op een prachtige plek in een natuurrijk gebied onderwierpen de bewoners met de creatieve hulp van Studio Maayke Goossens en enkele vakspecialisten hun bestaande woning en tuin aan een grondige metamorfose. Zonder dat ze zijn verhuisd, kregen ze een compleet nieuwe, verduurzaamde woonomgeving, waarin ze dagelijks van het comfort, de luxe, de grote connectie met de tuin en de rust genieten 

“Wij maakten niet alleen het ontwerp, maar tekenden ook voor de realisatie, waardoor we het project turn-key konden opleveren”, aldus Maayke Goossens. Maayke deed in het verleden in verschillende functies ruime ervaring op binnen het in de interieurbranche befaamde familiebedrijf Goossens Wonen & Slapen – ze is de kleindochter van de oprichters – en staat thans al meerdere jaren aan het roer van Studio Maayke Goossens. “We hebben de opdrachtgevers van a tot en met z ontzorgd. Daar zijn we goed in en het zorgde ook bij deze opdracht voor een prettige samenwerking.” 

Rust en geborgenheid  

Het exterieur van de landelijk gelegen villa kreeg een flinke opfrisbeurt, het interieur een geheel nieuwe look-and-feel en ook de tuin ging flink op de schop en werd onder meer verrijkt met een luxe en uitnodigende overkapping. In de woning zorgen het open karakter, de fraaie zichtlijnen en de vele raampartijen in combinatie met het zachte kleurenpalet voor een elegant, licht en prettig sfeerbeeld. Het stijlvolle (maatwerk)meubilair, de sfeerverhogende verlichting en de prachtige kunstwerken en accessoires dragen bij aan het gevoel dat je in deze woning gewenst bent. Dat er in alle rust en geborgenheid mag worden geleefd en genoten.  

Overkapping als eyecatcher  

Via de vele openslaande deuren bereiken de bewoners het terras en de sfeervolle tuin. Deze biedt uitzicht op het aangrenzende natuurgebied, waarin op rustige dagen het gehinnik van een paard en het gekwetter van vogels de enige geluiden zijn die je hoort. De grote eyecatcher in de buitenruimte is de prachtige overkapping die is voorzien van schuifdeuren, een ruime tafel en een sfeerverhogende haardpartij. De ideale setting om het leven te vieren met het gezin en met vrienden. Een fijn vakantiegevoel in eigen tuin.  

Fotografie: Nicole Korsten – studioNIC 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio Maayke Goossens B.V.