Stijlvol, rijk, tijdloos en warm

Dami Luxury Interior

Stijlvol, rijk, tijdloos en warm: zo laat de sfeer van dit luxe kantoorpand zich omschrijven. In 2020 hebben we dit project in samenwerking met hoogwaardige partijen mogen verwezenlijken voor een klant in Noord-Brabant, Nederland. Voor de vormgeving en aankleding van het interieur was Daniëlle de Ruijter (Head of Design van Dami Luxury Interior) verantwoordelijk. Het bedrijf ontvangt regelmatig (internationale) klanten, die zich welkom dienen te voelen in het gebouw. Door het ontwerp wordt je bij de loyale entree al meteen ondergedompeld in een uitnodigende en tegelijkertijd mondaine-aanvoelende ambiance. Het vertrekpunt voor het interieur van dit pand, was het creëren van een luxe aanvoelende sfeer, alsof je een vijfsterrenhotel binnenstapt. 

Keuken met luxe eettafel en stoelen
Luxe relaxruimte in kantoorpand

Er zijn diverse kantoorruimtes en boardruimtes in het pand gecreëerd, ieder met een hoogwaardige uitstraling en aankleding. De ruimtes worden van elkaar gescheiden door middel van getint glas, waardoor het aangename gevoel van interieur extra wordt benadrukt. Ook zijn er diverse loungeruimtes ingericht, die niet misstaan in de lobby van een ultraluxe hotel. Ook de entree is daar een voorbeeld van. Verspreid door het hele pand vind je diverse items uit onze meubelcollectie. 

Woonkamer met luxe vloerkleed
Grote ronde trap
Marmeren ovale eettafel

Na 2 jaar hebben we opnieuw geschakeld met de klant en zijn tot overeenstemming gekomen om de entree van het kantoorpand een verfrissende look te geven. Het nieuwe ontwerp bestaat uit de nieuwste en meest luxe designs van Dami Luxury Interior in combinatie met unieke kunstwerken. Bij binnenkomst trekken salontafels Pearl en Amber meteen de aandacht. Samen met bijzettafels Sapphire en Emerald, in verschillende materiaal- en kleurcombinaties, geeft de entree van het kantoorpand een huiselijk gevoel, maar welkom gevoel. 

Luxe hal

Ontdek meerdere projecten van Dami Luxury Interior