Unieke ontwerp van een stand

Dami Luxury Interior

Van 8 tot en met 12 december 2022 was het eindelijk weer zover; na maanden lange voorbereidingen namen we weer deel aan de MASTERS. Expo. Tot op de dag van vandaag zijn we blij met het eindresultaat. Het ontwerp van de stand is het perfecte voorbeeld van hoe een project gerealiseerd kan worden, middels gebruik van 3D-visualisatie. In samenwerking met onze partners hebben we een prachtige woonkamer gerealiseerd. Uit onze eigen collectie hebben we een aantal unieke tafelontwerpen gebruikt, die vanaf nu verkrijgbaar zijn in onze collectie.

Pearl 

De salontafel Pearl heeft een duidelijk en standvastig design en de combinatie van elegante vormen en luxe materialen maken het ontwerp uniek. Hier hebben we het marmer Calacatta Oro gecombineerd met softtouch beige lamellen, maar iedere combinatie is er één uit duizenden.  

Woonkamer met salontafel
 Spinel Flowerbed 

De Spinel is een van onze best verkochte tafels, maar deze keer hebben we besloten om de tafel in een uniek jasje te steken. Geen marmer, eiken of glas maar een uniek ‘flowerbed’ in de tafel verwerkt. Het kunstwerk is gemaakt door Zhuang Hong Yi, een moderne Chinese kunstenaar, die bekend staat om zijn prachtige, laagsgewijze ‘flowerbed’ schilderijen gemaakt door talloze stukjes beschilderd rijstpapier tot kleine bloesems te vouwen.  

Cinnabar 

De console tafel Cinnabar is decoratief en functioneel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen heeft het een grote veelzijdigheid en kan het plaatsvinden in ieder interieur. De hoogwaardige afwerkingen zoals marmer, eiken, hoogglans en metaallak dragen bij aan een frisse, eigentijdse uitstraling.  

Stand op een woonbeurs
Salontafel uniek design
Eettafel met teddy stoelen

Ontdek meerdere projecten van Dami Luxury Interior