Unieke woning met uitzicht op het IJsselmeer

Lifs Interior Design

Lifs is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij deze grondige renovatie (start 2 jaar geleden). We hebben een compleet nieuwe indeling gemaakt, alle materialen, verlichting en meubels geselecteerd en het project volledig begeleidt.

 

Het is een unieke woning op een riante kavel met uitzicht op het IJsselmeer. De woning heeft maar liefst 2 keukens en 3 badkamers. Op de begane grond bevindt zich de zomerkeuken, deze keuken grenst aan de tuin en is ingericht op het buitenleven.

eettafel met grote ronde lampen

Op de begane grond is onder andere een wellness badkamer met bad en sunshower en sportruimte. Op de 1ste verdieping is de woonverdieping met woonkamer, eethoek en keuken. De woonkamer heeft een meubel over de volledige breedte gekregen met haard, mooie harmonicapui naar het terras, design verlichting boven de eettafel en een uniek werkblad in de keuken.

badkamer
bad
badkamer

De badkamer op de 1ste verdieping heeft een douche met eiken wastafelmeubel. De master bedroom op de 2de verdieping met shutters, ensuite badkamer en inloopkast heeft een geweldig uitzicht over het IJsselmeer.

Slaapkamer met hoekdak

Ontdek meerdere projecten van Lifs Interior Design