Verre van standaard

Mira Nasruddin interieur & meubelontwerp

Sfeervol, uitnodigend en uniek. Huiselijk, warm en verrassend. Het interieur van het nieuwe kantoor van leuk! makelaars in Gorinchem sluit perfect aan bij het open en informele karakter van het veelzijdige makelaarskantoor. MIRA Nasruddin Interieur & Meubelontwerp verzorgde de kantoorinrichting en styling en creëerde een totaalbeeld dat verre van standaard is.  

leuk makelaars
leuk makelaars

In het verleden huisde een V&D-winkel in het centraal in Gorinchem gelegen pand, waarin een doorgang was gecreëerd om vanuit de parkeergarage naar het Kerkplein te lopen. In de nieuwe situatie vormt de passage een van de blikvangers en heeft deze dankzij de bankjes, tafeltjes en sfeerverlichting de uitstraling van een steegje in een pittoresk Frans dorpje. Het geheel wordt uiteraard vergezeld van posters, waarop het brede aanbod staat van het makelaarskantoor, waar je via de glaspartijen in de passage naar binnen kunt kijken.  

leuk makelaars
leuk makelaars
Huiselijke en warme sfeer 

In het hart van het pand creëerde Mira de setting van een lieflijk marktpleintje, waar de bar, het meubilair en de planten – voorzien van fraaie koperen potten – het sfeerbeeld bepalen. De ruimte wordt gebruikt als informele wachtruimte, van waaruit de bezoekers naar een van de kantoorruimtes worden geleid. Om de sfeer van een marktpleintje te versterken, mogen mensen flyers van aankomende evenementen op een daarvoor bestemde wand plakken. Ook in de kantoren koos Mira voor comfortabel meubilair en sfeerverhogende accessoires en verlichting en combineerde dat met hout en speciaal stucwerk, waardoor een huiselijke en warme sfeer ontstaat. Het open karakter van het pand en de connectie met de binnenstad van Gorinchem zorgen hierbij voor extra beleving.  

 

leuk makelaars
leuk makelaars
Eigen plekje  

In de sfeervolle living vormt de met leer beklede maatwerkhaard de grote eyecatcher. Het leer combineert op fraaie wijze met de pvc-vloer in visgraatmotief, de uitnodigende bank en de zachte tonen van het riante vloerkleed. De dubbele deurpartij leidt vervolgens naar nóg een grote wens van de opdrachtgevers: de van de rest van het interieur af te sluiten televisiehoek. In de sfeervolle relaxruimte paste Lifs Interior Design zijden behang toe, wat de ruimte extra warmte en sfeer geeft. “Toen ik er laatst was om de laatste puntjes op de i te zetten, was het mooi om te zien dat iedereen zijn eigen plekje in de woning vond. Ik zat met de ouders aan de grote eettafel, terwijl een van de kinderen aan het keukeneiland zat te eten en een ander kind zich terugtrok in de televisiekamer. Dat is, samen met de blijdschap die we bij alle bewoners zagen, mooi om als interieurontwerper te ervaren”, sluit eigenaresse van Lifs Interior Design Stephanie Pater af.  

Fotografie: Wesley Bergen

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Mira Interieur & Meubelontwerp | leuk! makelaars | Middelkoop Culemborg | Colijn Betontechniek