Vibe relaxset

BuitenHof Tuinmeubelen

Duurzame tuinmeubelen zijn populairder dan ooit. Eén van de grootste tuinmeubeltrends is het gebruik van duurzame materialen zoals teakhout. De Vibe relaxset is een perfect voorbeeld van een sterk staaltje vakmanschap als het gaat om teakhouten tuinmeubelen. Wat maakt teakhout nu zo duurzaam? Het is resistent tegen schimmel, insecten en houtrot. Dit betekent dat de tuinmeubelen jarenlang mee kunnen gaan zonder dat ze beschadigd raken. Al onze teakhouten tuinmeubelen zijn voorzien van een keurmerk wat u verzekert dat er gebruik is gemaakt van legaal, duurzaam en sterk teakhout.  

Twee mensen in een tuin met meubels

De Vibe relaxstoel heeft een prachtig robuust teak frame, afgewerkt met handgeweven loom: een ijzersterke kunststof draad. Dit vlechtwerk is een moderne variant van wicker en groeit steeds verder in populariteit. Het beige Soltex kussen in de Vibe relaxstoel geeft het geheel een authentiek en uitnodigend uiterlijk. Onze Soltex kussenmaterialen zijn speciaal ontwikkeld om de hele periode van maart tot oktober buiten te kunnen liggen. Het kussenmateriaal is namelijk bestand tegen regenbuien en sneldrogend.  

Buitenstoel met hout
Tafel met details
details stoel tuinmeubelen
buitenstoel met kussens

BuitenHof Tuinmeubelen is de enige tuinmeubelspecialist die het proces van eerste ontwerp tot eindproduct zelf in de hand heeft. Hierdoor is een unieke collectie van hoge kwaliteit gegarandeerd en zijn bij BuitenHof de mogelijkheden eindeloos. Gek op een tuinset, maar combineert u deze liever met een andere tuintafel of andere tuinstoel? Geen probleem! De collectie van BuitenHof is gebaseerd op een mix & match principe, waardoor u uw tuinset geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Van een grote loungebank voor de hele familie, tot knusse loveseat. Er is altijd een combinatie die bij u past! 

Ontdek meerdere projecten van BuitenHof Tuinmeubelen