Villa aan het water

Studio MCB

Deze nieuwbouwvilla ligt prachtig aan het water met vaarverbinding naar de Reeuwijkse plassen. Om alle wensen in deze villa te realiseren werd Studio MBC ingeschakeld voor een interieur- en lichtontwerp voor de gehele woning. 

Houten plafond deuren
Houten structuur deur
Op maat gemaakt interieur 

Het interieur van de villa wordt gekarakteriseerd door een open ruimteconcept waarin de woonkamer, royale keuken en eetkamer naadloos in elkaar overvloeien. De gehele woning wordt voorzien van maatwerk, ontworpen door Studio MBC. Een onderdeel van dit maatwerk is de wijnkast die vanuit de hal een mooie doorkijk geeft naar de fraaie maatwerk keuken. De wijnkast is een echte eyecatcher op de begane grond, voorzien van mooi staal en glazen deuren. Een ander opvallend detail is de fraaie wand achter de eettafel, voorzien van materiaal met een linnenstructuur. Dit materiaal is in delen aangebracht, zodat er een mooi lijnenspel ontstaat. 

Het gekozen kleurenpalet en het luxe maatwerk is consequent door de gehele woning toegepast, wat zorgt voor een harmonieus geheel.  
Zo ook voor het slaapvertrek op de 2e verdieping waar het maatwerk in combinatie met een vrijstaand bad op een fraai travertin plateau zorgt voor een luxe hotelbeleving. 

De kracht van verlichting 

Studio MBC heeft naast het interieur, ook het lichtplan ontworpen – een specialiteit waar zij veel waarde aan hechten. Met de juiste verlichting komt een interieur veel beter tot zijn recht. Naast functionaliteit en het bevorderen van het welzijn, voegt een goed lichtplan ook diepte en dynamiek toe aan het interieur. 

Ontdek meerdere projecten van Studio MBC