Villa Brabant

Dami Luxury Interior

Deze luxe villa in Noord-Brabant is ontworpen voor een familie van 6. Dit fantastische design is ontwikkeld door Daniëlle de Ruijter, eigenaresse van DAMI Luxury Interior. Naast interieurdesign is Daniëlle dagelijks bezig met het bedenken van de meest unieke meubels. Ze is altijd op zoek naar nét dat ene detail in een meubelstuk dat het zo uniek maakt.

Beige woonkamer
leefkeuken met marmer

Alle meubelstukken die door DAMI Luxury Interior worden ontworpen voldoen aan de hoogste maatstaven; van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail. De designmeubels zijn meer dan een visueel statement. DAMI Luxury Interior complementeert interieurontwerpen in het hogere segment met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen. Materialen als hoogwaardig leer, brons, marmer en walnoot vinden vaak hun weg in de ontwerpen van DAMI Luxury Interior. Rijke materialen die krachtig en tegelijkertijd toch natuurlijk overkomen.

Eettafel met 6 stoelen

Bij DAMI Luxury Interior is geen wens te vreemd. Er is dan ook géén ruimte voor concessies als het aankomt op de details, het materiaal en het ontwerp in zijn geheel. We weten als geen ander dat het kan gebeuren dat een specifiek en uniek meubelontwerp dat u voor ogen heeft nog niet verkrijgbaar is. Aarzel niet, leg contact en samen gaan we aan de slag om het ontwerp te realiseren.

woonkamet hal
Marmeren hal
trappenhuis met marmer

Ontdek meerdere projecten van Dami Luxury Interior