Warme luxe en ongekende vergezichten

Michiel de Zeeuw

Op spectaculaire hoogte genieten de bewoners van het door Studio Michiel de Zeeuw ontworpen interieur, van de royale buitenruimtes én van het ongekende uitzicht. Het ruim bemeten appartement ademt luxe, warmte, intimiteit en sfeer. Een unieke woonbeleving op grote hoogte,  met het stedelijke leven aan je voeten. Een heerlijke plek om er van het leven te genieten en samen oud te worden. En een prachtig decor voor woongeluk.  

Bij binnenkomst word je als bezoeker direct naar het licht toe getrokken. De vele raampartijen zorgen voor een royale lichtinval en bieden een fabelachtig uitzicht op de omgeving, waarbij de stijlvolle raambekleding sfeerverhogend is. Topdesigner Michiel de Zeeuw liet de raampartijen in het appartement vrij; de gewenste opbergruimte ontwierp hij in het hart van de woning, waar stijlvolle maatwerkkasten voor extra allure en gemak zorgen.  

Het figuurlijke hart  

Het figuurlijke hart van het appartement is de royale leefkeuken. Met de realisatie van het immense kookeiland en de vele barstoelen verwezenlijkt Michiel de grote wens van de bewoners om samen met kinderen en kleinkinderen in de leefruimte te kunnen genieten. Het maatwerkobject waarin de afzuiging is verwerkt, zorgt voor intimiteit. De piano en de televisie verhogen de beleving in de maatwerkkeuken, die verder is voorzien van luxe apparatuur en warme en natuurlijke materialen. Ook in de luxe bijkeuken paste Michiel maatwerk toe en is apparatuur van topmerken geplaatst. Vanuit de keuken staan de bewoners in verbinding met de eettafel en de living.  

Comfort en rust  

Het materiaal- en kleurgebruik zorgen voor een perfect evenwicht tussen openheid en geborgenheid. In geen enkele ruimte voel je je verloren als je er alleen verblijft en ook als de kinderen en kleinkinderen op bezoek zijn, biedt het appartement ruimte en sfeer. Ook vanuit de luxe slaapkamer zorgt het ongekende uitzicht voor extra dynamiek, waarbij de grote schuifpuien toegang bieden tot het ruime balkon. Net als de rest van het interieur is de op maat ontworpen badkamer van grote schoonheid en biedt de inrichting de bewoners comfort en rust. Het fraai ingerichte terras is vervolgens de kers op de taart.