Xtreme lounge

BuitenHof Tuinmeubelen

Een loungeset is de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte, vooral wanneer het gaat om stijl en comfort. De Xtreme loungeset is een uitstekend voorbeeld van stijlvol ontwerp en praktische functionaliteit. Dit geeft de loungeset een modern en industrieel uiterlijk. Deze luxe set is gemaakt van een sterk en aluminium frame gecombineerd met prachtige details van duurzaam teakhout. Dit maakt de Xtreme loungeset tot een heuse blikvanger in uw buitenruimte. 

Twee mensen in een tuin met meubels

Met zijn elegante materiaalcombinatie is deze loungeset een kunstwerk op zichzelf, maar het is niet alleen een schoonheid om te zien. De Xtreme loungeset is voorzien van dikke, comfortabele weerbestendige kussens die zorgen voor optimale ontspanning. Het kussenmateriaal is bestand tegen een regenbui of zelfs rode wijn door de waterafstotende beschermlaag. De teakhouten details houdt u gemakkelijk mooi met onze speciaal ontwikkelde onderhoudsmiddelen. Dit alles maakt de loungeset een perfecte aanvulling voor iedereen die van stijl en comfort houdt en op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke loungeset. 

Buitenstoel
buitenterras
Kussens van een loungebank
buitenterras bank

Wist u dat BuitenHof Tuinmeubelen de enige tuinmeubelspecialist is die het proces van eerste ontwerp tot eindproduct zelf in de hand heeft? Dat zorgt voor een unieke collectie waarvan we een hoge kwaliteit kunnen garanderen, én maakt dat de mogelijkheden bij ons eindeloos zijn. Gek op een loungeset, maar liever gecombineerd met een andere salon- of bijzettafel? Bij ons is dat geen enkel probleem! Een groot deel van onze loungesets zijn te mixen en matchen, waardoor u de loungeset geheel naar eigen wens kunt samenstellen! Van een grote familiebank tot een knusse loveseat. Met drie verschillende kussenmaterialen en tot wel twaalf verschillende kussenkleuren vinden we altijd een samenstelling die bij u past! 

Ontdek meerdere projecten van BuitenHof Tuinmeubelen