Zwembad met houten terras

Tablazz

Afkoelen op een warme zomerdag. Er gaat niets boven een zwembad met houten vlonders. Heerlijk om te ontspannen na een drukke werkweek of om af te koelen op een warme zomerdag. Nadat je een frisse duik hebt genomen en lekker ligt te relaxen op je houten vlonder lijken de dagelijkse zorgen niet meer te bestaan.erieur past.

Houten vlonders; tal van voordelen!

Hout leent zich ideaal als zwembadafwerking omdat het de temperatuur van de omgeving aanneemt en dus heerlijk aan je voeten voelt. Tegels kunnen heel erg heet worden, met verbranding van de voetzolen als gevolg! Met hout creëer je daarentegen altijd het perfecte gebruikerscomfort.

Met Tablazz buitenparket is het daarnaast ook mogelijk om de randafwerking van een zwembad in ronde vormen te installeren. Dat is een unieke feature die wij onze klanten kunnen bieden en waarmee dus ook ronde baden en/of een jacuzzi met een prachtige houten rand kunnen worden afgewerkt.

Laten vergrijzen of afwerken met terrasolie

Je kunt je houten vlonder afwerken met een olie waarmee de originele houtkleur bewaard blijft. Ook kun je kiezen voor een compleet andere kleurolie waarmee je het hout dus ook een compleet andere uitstraling geeft, bijvoorbeeld een zwarte olie. Het is echter ook mogelijk om tropisch hardhout onbehandeld te laten waardoor het binnen 1 jaar zal vergrijzen. Al onze tropische houtsoorten verkrijgen binnen een periode van gemiddeld 1 jaar een prachtige zilvergrijze uitstraling en vergrijzen fantastisch mooi. Het is maar net wat je mooi vindt!

Ontdek meerdere projecten van Tablazz