Home » PVC vloeren op maat

PVC vloeren op maat

Door admin

Voor iedere situatie een passende oplossing

“Het kiezen van een vloer voor uw woning kan bepalend zijn voor de sfeer in huis. Voor iedere situatie biedt Topdeal Plaza een passende oplossing. Met verschillende materialen kunt u in iedere kamer een andere sfeer creëren. Welk type vloer u ook kiest, bij Topdeal Plaza vindt u veel variatie op het gebied van dessins en kleuren”, aldus Stefan van Boxmeer.

Zijn bedrijf Topdeal Plaza is onder meer gespecialiseerd in het op maat realiseren van PVC-vinylvloeren. Dergelijke vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, kennen een lange levensduur omdat de toplaag van de vloer wordt beschermd door polyurethaan en een PVC-vinylvloer is perfect te combineren met vloerverwarming.

Huidige vloertrends

“In zowel klassieke als moderne woningen realiseren we steeds vaker vloeren in een visgraatmotief.”

“Ook leggen we veel vloeren in tegelmotieven en vloeren met een houtlook”, gaat Stefan van Boxmeer in op de huidige vloerentrends. Topdeal Plaza werkt alleen maar met de topmerken uit de branche zoals bijvoorbeeld Saffier, COREtec, mFLOR.

“Een andere trend is het toepassen van hoge plinten, vaak wel tot 120 mm hoog, waardoor het totaalplaatje een meer robuuste uitstraling krijgt”, legt de bevlogen vakman uit.

Meer informatie over Topdeal Plaza? Klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief