Home » Raffles Seychelles

Raffles Seychelles

Departures

Door Excellent admin

Pittoreske setting

De adembenemende natuur van het eiland Praslin is de pittoreske setting van het prachtige Raffles Seychelles.

Weergaloos uitzicht

Er zijn 86 ruime villa’s, verscholen tussen weelderige tropische vegetatie en de kenmerkende rotsen van graniet. Ze bieden veel privacy, comfort, een eigen zwembad en weergaloos uitzicht op de Indische Oceaan en de groene jungle, zelfs vanuit het bad. Het prachtige panorama wordt overal ten volle benut.

Diverse activiteiten

In de Raffles Spa hebben elk van de 12 behandelkamers onbeperkt zicht op het natuurspektakel. Op het fraaie zandstrand is een watersportcentrum met gratis activiteiten zoals kajakken, snorkelen en paddleboarden.

Divers culinair aanbod

Diverse restaurants zorgen voor een divers culinair aanbod en op het dakterras wordt de avond afgesloten met cocktails onder de sterren. De service in dit meermaals bekroonde resort is attent, persoonlijk en discreet.

Alle aandacht

Kinderen krijgen alle aandacht in de kinder- en tienerclubs. Dit is een geweldig resort voor zowel stellen als families.

Aanbieding voor Excellent lezers

Een spabehandeling (30 min.) voor 2 per kamer per verblijf.

30% korting op de kamerprijs in geselecteerde kamertypes bij verblijf van 9 januari 2023- 8 januari 2024 indien 90 dagen voor vertrek geboekt.

20% korting op de kamerprijs in geselecteerde kamertypes bij verblijf van 9 januari 2023- 8 januari 2024 indien 45 dagen voor vertrek geboekt.

Black-out data van toepassing.

Voor meer informatie neem contact op met Monique van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief