Home » Realisatie van smaakvolle keukens

Realisatie van smaakvolle keukens

Door admin

Uitnodigend woonelement

“De keuken is het hart van het huis, de plaats om lekker te koken en een ontmoetingsplaats voor het hele gezin. De ideale keuken past bij uw persoonlijkheid, oogt uitnodigend en komt tegemoet aan al uw wensen”, aldus Jan van Gils.

Zijn in 1976 gestarte bedrijf KEUKENS VAN GILS zorgt voor perfect maatwerk, persoonlijk advies, ontwerp én de productie en plaatsing van uw droomkeuken.

Denkt in oplossingen

In de toonzaal ”“ gelegen op de weg van Tilburg naar Turnhout naast Tuytelaers Natuursteen ”“ toont KEUKENS VAN GILS enkele fraaie keukenopstellingen die perfect tonen waartoe het bedrijf in staat is.

“Ongetwijfeld vindt u hier de keuken die u zoekt. Iedereen is uniek, onze keukens zijn dat ook. Binnen uw stijl, wensen en behoeften bieden wij u de perfecte oplossing aan.”

“Steeds goed ontworpen, tijdloos en functioneel. Dit in vele uitvoeringen, kleuren, houtsoorten en an dere materialen”, aldus de keukenspecialist die kan bogen op jarenlange ervaring en een grote productkennis. Momenteel zijn er achttien mensen werkzaam bij KEUKENS VAN GILS. Van monteurs tot twee interieurarchitectes.

“Voor een bespreking van uw keuken maken we graag tijd en werken we daarom uitsluitend op afspraak. Een afspraak duurt al snel 1,5 uur”, geeft de vakman aan, die aanstipt dat KEUKENS VAN GILS in de regio waarin zijn bedrijf gelegen is geldt als BORA-specialist.”

Jan van Gils afsluitend: “Modern of klassiek, eigentijds of landelijk, minimalistisch of romantisch. Wat de opdrachtgever ook kiest, wij zoeken steeds naar een perfect evenwicht tussen ruimte en licht, kleur en materiaal. Wij ontwerpen keukens en interieurprojecten op maat, inclusief de realisatie en montage.”

Fotografie: Yannick Milpas

Met dank aan de keukenspecialist KEUKENS VAN GILS. 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief