Home » Restaurant met slimme touch

Restaurant met slimme touch

Slimme Villa

Door Veerle van Heertum

Bij Restaurant Noor * is licht een belangrijk element van de totale beleving. Wij kregen de opdracht om alle 24 lichtgroepen, met 5 verschillende manieren van aansturing, met één handeling tegelijk te bedienen. Alles aan, alles uit, lunch, diner en natafelen.

Elke scene is zo geprogrammeerd dat alle lichtgroepen en audio zich aanpassen aan de gewenste sfeer. Het gaat hierbij om wandlampen, hanglampen, spots, gevelverlichting, ledstrips etc. De gewenste playlist en volume is in de scenes meegenomen. Ze kunnen de scenes activeren met een app en op strategisch geplaatste scene controllers; zesvoudige knop aan de muur.

Daarnaast hebben wij meegeholpen met het netwerk + WiFi,  indoor + outdoor camera’s en ingebouwde speakers.

Er hangen sensoren die de lichtinval meten en meldingen versturen aan de eigenaren. Wanneer er te weinig licht is beginnen een aantal lichtgroepen langzaam helderder schijnen. De camera’s registreren alle belangrijke bewegingen en geven meldingen wanneer er een verdachte situatie zich voordoet.

De eigenaren hebben een eigen beschermd netwerk en er is een gastennetwerk die ieder 24 uur wordt schoongeveegd. Overal is optimaal bereik en apparaten schakelen automatisch over op de beste WiFi verbinding.

 

*staat voor een Michelin ster en Noor betekent licht.

Ontdek de vele vaardigheden van Slimme Villa

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief