Home » Restaurant NADO

Restaurant NADO

Van droom naar werkelijkheid

Door Veerle van Heertum

Guido Billekens (31) en Shelina Sars (32) groeiden op in het zuiden van Nederland, maar verhuisden allebei naar Amsterdam. Ze werkten bij Ron Gastrobar waar ze elkaar leerden kennen. Lang hadden ze de droom om een eigen zaak te beginnen: met restaurant NADO is het werkelijkheid geworden.

NADO vind je tegenover Eindhoven Centraal. Het restaurant opende 27 mei de deuren. Sindsdien kun je er terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel. “We serveren eigenlijk alles”, vertelt Guido enthousiast.

Terug naar het zuiden

Guido en Shelina droomden van een eigen restaurant, maar niet in Amsterdam. “Er is daar al veel verschillende horeca te vinden. Je bent al snel weer passé”, legt Guido uit. “Omdat we allebei uit het zuiden komen, dachten we, ‘waarom beginnen we daar niet gewoon’. Terug naar de Brabantse gezelligheid!”

Favorieten op de kaart

Wat moet je nu echt bestellen als je bij NADO bent? Volgens Guido zijn dat de gefrituurde bloemkolen. “Die doen het ontzettend goed. Het is gebaseerd op een gerecht met gefrituurde kip, maar de kip vervingen we door bloemkool. Dat geeft eigenlijk een nog betere smaak.” Shelina voegt toe: “De polenta frietjes gemaakt van maïsmeel gaan ook heel goed!”

Loopt het water je al in de mond? NADO is dinsdag tot en met zondag geopend. Dinsdag en zondag van 10.30 tot 22.00 uur en de rest van de dagen van 10.00 tot 22.00 uur. Meer informatie vind je op de website.

Tekst: In de Buurt

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief