Home » Restyling Hotel Seven one Seven

Restyling Hotel Seven one Seven

Door admin

Authentiek hotelkarakter in Amsterdam

HIP Studio is verantwoordelijk voor het gehele concept en interieur waarbij het authentieke karakter van een Amsterdams grachtenpand de hoofdrol vertolkt. Een nieuw interieur met veel respect voor de geschiedenis van het hotel. De kamers bieden hun gasten een verblijf in ultieme luxe. Een “”Home away from home””  waar elke wereldreiziger zich thuis voelt.

Subtiele handtekening

Hotel Seven one Seven is al decennia lang een unieke uitvalsbasis aan de Prinsengracht.

De founder van het hotel was kunstenaar, kunstverzamelaar, reiziger en stylist en heeft door de jaren heen zijn eigen handtekening aan het hotel gegeven.

Dit uit zich in herenkostuum stoffen die in alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes te vinden zijn. In de nieuwe kamers is deze handtekening subtiel terug gebracht door het gebruik van visgraat motieven in het behang en de marmeren badkamervloer. Ook heeft hij veel van zijn eigen werk achtergelaten in het hotel.

Details

Bij binnenkomst  in de kamer vallen de zachte taupe tinten op, afgewisseld met notenhout, diep blauw en gouden details die een zeer warme en uitnodigende  sfeer creëren. De fluweel blauwe chaise longue is de perfecte plek voor een drankje en een boek.

U ploft neer op het royale bed, de gordijnen sluiten automatisch en de TV presenteert zichzelf vanuit het meubel aan het voeteneind. Voor de kinderen is er een eigen riante bedstee gecreëerd.

Ontspanning

In de badkamer zetten de taupe tinten zich door in combinatie met wit marmer en gouden kranen en details. Met de riante inloopdouche en lichtbad zijn er volop mogelijkheden om te ontspannen. Het geribbelde glas geeft een klassiek gevoel wat goed past bij de spirit van het hotel.

Realisatie dankzij HIP Studio, klik hier om kennis te maken met de vakspecialisten.

Boek uw overnachting bij Hotel Seven one Seven.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief