Home » Revolution is calling

Revolution is calling

THE ATELIER ART SOCIETY: Home of the FUTURE ART Movement

Door Aty Verschuren

Tragedia del Hogar Seguro Virgen de la Asunción de 2017 van kunstenaar Mendel Samayoa. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 85x150cm. Prijs op aanvraag

“THE ATELIER ART SOCIETY betrekt als eerste kunstorganisatie actief kunstenaars bij het opzetten van een revolutionaire gemeenschap, die zich richt op de liefde voor de nieuwste kunstbeweging: FUTURE ART. Deze nieuwe kunststroming is dynamisch, levendig, zeer expressionistisch, kleurrijk en staat open voor fantasie. De ideologie en filosofie van de natuur, het leven en de revolutie liggen ten grondslag aan de FUTURE ART-beweging. Kunstenaars als Han Nooyen, Jonathan Ardon, Mendel Samayoa en Juan Jose Rodiguez zijn de artistieke leiders van deze beweging en zijn geïnspireerd door de creatieve meesters Rufino Tamayo, Rodolfo Abularach en Anthony Quinn”, aldus THE ATELIER ART SOCIETY

Into the Light van kunstenaar Han Nooyen. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 100x100cm. Prijs op aanvraag

Cascada del Dragon van kunstenaar Han Nooyen. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 100x100cm. Prijs op aanvraag.

Zo helpen we de kunstenaars om uit hun extreme zelfisolatie te komen. Kunstenaars hebben de wereld zo veel te geven. Daarom vinden wij dat mensen meer met hen moeten omgaan. Onze kunstenaars komen als het ware in opstand, teneinde met hun kunst vanuit het hart licht in onze wereld te brengen. Revolution is calling!”

“Vanuit onze overtuiging dat kunstenaars de wereld verlichting brengen, heeft THE ATELIER ART SOCIETY altijd geïnvesteerd in de exclusief hiervoor geselecteerde kunstenaars. Wij bieden hun de kans om kunst te creëren die onze wereld zal verlichten. Ook in de communicatie met onze opdrachtgevers dragen wij deze overtuiging uit. Wij verbinden en ondersteunen, en organiseren culturele evenementen om via kunst licht te brengen. Wij geloven dat waardevolle kunst de perfecte combinatie is tussen een goede techniek en echte expressie vanuit de ziel van de kunstenaar. Onze organisatie kenmerkt zich door een levenslange warme relatie met de klanten, de kunstenaars en ons toegewijde team van kunstspecialisten, fotografen, modellen en organisatoren van evenementen. Een speciaal ballotageteam is verantwoordelijk voor de zeer strenge selectie van onze kunstenaars.”

COLLECTIEVE OUTPUT “THE ATELIER ART SOCIETY is de eerste moderne kunstorganisatie die kunstenaars betrekt bij het creëren van collectieve output. Zodoende zijn we een sterke organisatie geworden waar mensen graag in werken. We zijn ervan overtuigd dat de interactie van kunstverzamelaars met kunstmakers een unieke waarde toevoegt aan de kunstwerken. Daarom geven we de kunstenaars een podium waar ze hun kunstwerken kunnen tonen en interactie kunnen hebben met kunstverzamelaars

Cascada del Dragon van kunstenaar Han Nooyen. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 100x100cm. Prijs op aanvraag

Saturno van kunstenaar Rodolfo Abularach. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 182x182cm. Prijs op aanvraag.

De vogel en de boodschap van kunstenaar Jonathan Ardon. Te koop bij THE ATELIER ART SOCIETY. 150x110cm. Prijs op aanvraag.

KUNSTENAARS

Han Nooyen is een Nederlandse kunstschilder, uniek door zijn krachtige expressionistische stijl. Met grove kwastbewegingen zet hij zijn innerlijke belevingswereld op doek. Zijn werken zijn vertegenwoordigd door Gallery’s in Maastricht, Parijs en Guatemala City. Han Nooyen is artistiek leider van the FUTURE ART Movement.

Mendel Samayoa is een kunstenaar uit Guatemala, die in zijn doorgaans expressionistische stijl scènes creëert vanuit zijn eigen perspectief, waarmee hij een grote emotionele reactie teweegbrengt. In zijn werk zien we altijd veel textuur en beweging.

Rodolfo Abularach was een Guatemalteekse kunstenaar van Palestijnse afkomst. Hij geldt als een van de meest vooraanstaande meesters van Latijns-Amerika. Zijn werken zijn opgenomen in de permanente collecties van prestigieuze kunstmusea zoals het Metropolitan Museum of Art in New York, het MoMA (Museum of Modern Art) in New York en het Art Museum of the Americas in Washington D.C.

Jonathan Ardon schildert graag vogels, want vogels hebben geen grenzen. Net als de FUTURE ART Movement. De FUTURE ART Movement is grenzeloos, ongelimiteerd en met vol vertrouwen in de toekomst.

THE ATELIER ART SOCIETY neemt deel aan de EXCELLENT Woonbeurs in AHOY Rotterdam. Maak kennis met het unieke bedrijf en laat je inspireren door de passie die het bedrijf ademt. Laat de ongekende schoonheid en de verhalen van de prachtige werken die het op de beurs toont op je inwerken.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief