Industrieel wonen als specialiteit

Op maat gemaakte tafels

In korte tijd groeide Robuuste Tafels uit tot een toonaangevende speler op het gebeid van industrieel wonen. Waar het in Sliedrecht en Gramsbergen gelegen bedrijf startte met het realiseren van op maat gemaakte robuuste tafels, biedt het een breed assortiment van kwaliteitsmeubelen, waarmee opdrachtgevers hun complete begane grond kunnen inrichten.

Van leren banken en fauteuils tot kasten, televisiemeubels en zelfs verlichting. Als vanzelfsprekend sluit de uitstraling van deze meubelstukken en accessoires aan bij de uitstraling van de op ambachtelijke wijze gemaakte robuuste tafels.

Op het gebied van maatwerktafels zijn er bij Robuuste Tafels talloze mogelijkheden. Mede door de grote collectie houtafwerkingen, stijlen en grofheden kunt u uw tafel geheel naar wens samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor robuust eiken of oud eiken, en zelfs teak behoort tot de opties.

Ook de bewoners van de door JMW architecten ontworpen woning kozen bij de inrichting van hun huis voor de stoer ogende meubels van Robuuste Tafels. Zo vormt de bank Orvieto een fraai middelpunt in de living.

Industriële tafels dankzij:

Robuuste tafels