Home » Rolf Benz | VOLO

Rolf Benz | VOLO

Door Lisette Trinthamer

Het leven zit vol veranderingen, met name nu in deze tijd. We zijn op zoek naar een nieuw perspectief of we relaxen op een andere manier. De bank Rolf Benz VOLO is de ideale metgezel voor een flexibel leven. Hij straalt luxueuze lichtheid uit, biedt het hoogste comfort en kan steeds opnieuw worden vormgegeven.

Rolf Benz VOLO heet je welkom met een royaal kussenplatform, dat op een fijn, bekleed frame en sierlijke poten rust. Het bankprogramma maakt harmonieuze indelingen mogelijk in alle denkbare afmetingen. Daarbij kan elk los element naar keuze vrij in de ruimte staan of gekoppeld worden.

Rolf Benz VOLO is leverbaar in twee zithoogtes (41 en 44 cm) en beschikt over een royale zitdiepte die met een rugrol kan worden aangepast en een comfortabel leunen mogelijk maakt. Er is keuze uit twee zitkwaliteiten: Comfort “Lounge de Luxe” voor degenen die van ongedwongen zitten houden en comfort “Lounge Plus” voor mensen die liever een rechte uitstraling zien.

Ook qua vormgeving biedt Rolf Benz VOLO veel ruimte voor eigen ontwerpen. Er kan worden gekozen voor verschillende bekledingen voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrol of alles in dezelfde uitvoering.

Bij de poten is eveneens speelruimte voor persoonlijke voorkeuren. Naast zwart en umbragrijs kan ook okerbeige worden gekozen. Daarmee maken de designers van labsdesign uit Hamburg gebruik van de voorliefde van de huidige periode voor warme metaaltinten. Alle meubels van Rolf Benz zijn Made in Germany.

Voor meer informatie over Rolf Benz klik HIER

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief