Home » The new Ghost in town

The new Ghost in town

Door admin

The new Ghost in town

EXCELLENT magazine had het voorrecht, om bij de presentatie van de nieuwe Rolls Royce Ghost aanwezig te zijn. Cito motors nodigde ons uit om deze prachtige auto te komen bezichtigen en uit te testen. Deze populaire telg uit de Rolls Royce Familie heeft een volledig nieuwe jas aangemeten gekregen. De Ghost is namelijk vanaf de grond op volledig nieuw ontwikkeld.

Tapijt op de weg

We weten allemaal dat een Rolls over de weg zweeft en een ongeëvenaard comfort level heeft, echter heeft Rolls Royce de nieuwe Ghost een nieuw chassis gegeven. Dit chassis komt voort uit het platform samen met de Phantom en de Cullinan.

De nieuwe Ghost is ontzettend slim geworden, niet alleen vanwege de nieuwste gadgets. Het chassis is namelijk zo slim dat het aan de hand van camera’s de vering aanpast om oneffenheden in de weg op te vangen. Zo wordt alles nog comfortabeler en kunt u optimaal genieten.

Met haar 6,75 liter v12 heeft de nieuwe Ghost vermogen genoeg. Ingaan op de details heeft daarom ook geen enkel effect. Geheel volgens de Rolls termen. Het maakt niet uit hoeveel pk de Ghost heeft maar het zijn er meer als genoeg.

Dynamiek

Wat de Ghost onderscheid is de extra dynamiek die in de auto is gerealiseerd. Meer contact met de weg, meesturende achteras, nieuwe Pirelli P zero banden, en  andere vering. Dit alles zorgt er voor dat dit slagschip ondanks haar formaat, enorm wendbaar is en sportiever aanvoelt. Het gevoel is daardoor ontzettend verbeterd.

Oase van luxe en rust

Bij het openen van de deur van een Ghost verdwijnt u in complete luxe. Hoogpolig tapijt, Leer van het hoogste kwaliteitsniveau maar vooral de uitstraling die de Ghost met zich meebrengt. De Rolls Royce Ghost is een auto met veel emotie, zo kijkt u s’avonds naar de sterrenhemel en komt compleet tot rust of kruipt u zelf achter het stuur en cruised in een heerlijk tempo naar uw volgende meeting. Alles omringt door complete luxe, exclusiviteit en techniek.

De Rolls Royce Ghost is dÁ¨ Limousine waar iedereen van droomt!

Wij willen cito motors hartelijk danken voor de uitnodiging en prachtige mogelijkheid.

Fotografie/Video : Jereau van den Heuvel | J-ro Media

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief