Home » Royal Malewane | Zuid Afrika

Royal Malewane | Zuid Afrika

Door admin

Unieke exclusieve lodge

Verfijning en luxe in perfecte harmonie met de Afrikaanse bush is wat deze exclusieve lodge uniek maakt.

Thornybush natuurreservaat

Deze luxe lodge ligt zeer rustig in het Thornybush privé natuurreservaat grenzend aan het Kruger National Park. Voor de liefhebbers van privacy en een gepersonaliseerde service. De lodge beschikt over een spacentrum, een fitnesscentrum en een eigen zwembad.

Unieke stijvolle inrichting

De 8 stijlvol ingerichte suites combineren koloniale charme, elegantie van de oude wereld tot een stijlvolle inrichting. Elke kamer is voorzien van airconditioning en heeft een eigen houten terras met een dompelbad. De suites zijn via loopbruggen verbonden met de hoofdlodge. De ruime en elegante villa met 6 slaapkamers is uitgerust met hemelbedden, antieke meubels en een eigen zwembad.

Safari’s

In de ochtend of middag worden er safari”s per jeep, te paard of wandelsafari”s georganiseerd. Ook een ballonvaart of helicopter vlucht behoort tot de mogelijkheden. Wilt u golfen, dat kan op de golfbaan Leopard Creek – 18 holes.

Bereikbaarheid

De lodge is gemakkelijk bereikbaar zowel door de lucht als over de weg. Hoedspruit ligt op 45 minuten rijden en de internationale luchthaven Kruger Mpumalanga ligt 130 km verderop. Tegen betaling van een toeslag kan er vervoer van en naar de luchthaven worden geregeld. Royal Malewane heeft ook een eigen landingsbaan. De Jackalberry airstrip ligt op 25 min.

Voor meer informatie over deze lodge of een rondreis door het magnifieke Zuid Afrika neem contact op met
Monique de Vos van Departures  info@departures.nl of 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief