Home » Tijdloos, luxe en licht interieur met een touch of glamour

Tijdloos, luxe en licht interieur met een touch of glamour

Samuel Interiors

Door marketing

“Jimmy heeft ons inzichten en adviezen gegeven waarop we zelf niet waren gekomen”, complimenteren de bewoners van de gerenoveerde en vergrote stadswoning Jimmy van Linder. De designer staat samen met Gert Massing aan het roer van Samuel Interiors en kan bogen op jarenlange ervaring, creativiteit, passie en ambitie. Met een compleet nieuwe indeling, een aansprekend kleurenpalet en luxe maatwerk verrijkte het designbureau het leven van de enthousiaste bewoners.  

“Waar we het meest blij mee zijn?”, herhaalt de vrouw des huizes de vraag. “Heb je even, haha. We zijn blij met het gehele plaatje: de eenheid en de rust die de woning uitstraalt door de kleur van de muren, de keuken waar het mooie blad van Dekton prachtig aansluit bij de kleur van de kastjes, de koffiecorner die precies zo is geworden als we hadden gedroomd, de inloopkast, de badkamer … met alles dus, haha. De woonkamer is een heerlijke plek geworden waar we na een werkdag kunnen ontspannen en de op maat ontworpen televisiekast is echt een eyecatcher. Door de subtiele verlichting en doordat het object gedeeltelijk uit de muur komt, straalt het totaalbeeld echt luxe uit.” 

Luxe en geborgenheid  

De nieuwe indeling van de woning vergroot het woon- en leefgenot van de bewoners. Samuel Interiors koos op basis van hun wensen voor een open karakter op de begane grond, waardoor een heerlijke vibe ontstaat. Een sfeerbeeld dat wordt versterkt door de grote lichtinval. Het materiaalgebruik en het meubelmaatwerk verlenen het geheel sfeer, luxe en geborgenheid.  

Weerspiegeling van karakter 

“Aan de voorzijde van de woning positioneerden we de keuken, aan de tuinzijde vind je de rijk ingerichte living. Tussen de twee leefruimtes plaatsten we de royale ovalen eettafel, die op fraaie wijze voor verbinding zorgt. Zelf omschrijf ik de sfeer van het interieur als tijdloos en luxe, met een duidelijke sprankeling die het karakter van de opdrachtgeefster weerspiegelt. Een touch of glamour”, aldus Jimmy. Hij vervolgt: “Doordat op de eerste verdieping hetzelfde kleuren- en materialenpalet is toegepast, vind je eenheid en balans in de woning.” 

Blijdschap  

De vrouw des huizes afsluitend: “De badkamer is door de Dekton-platen echt geweldig geworden! In het begin waren we bang dat de donkere platen voor een te heftig sfeerbeeld zorgden, maar we zijn superblij met het eindresultaat. De kleur van de kastjes in de badkamer en van de inloopkast sluit hier perfect bij aan. Over de uitstraling van de inloopkast hebben we lang getwijfeld, maar door de goede tekeningen van Jimmy hebben we de voor ons beste keuze kunnen maken.” 

Fotografie: Ellis van Aart & Michiel Bosman

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Samuel Interiors

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief