Home » Sani Resort | Halkidiki Griekenland

Sani Resort | Halkidiki Griekenland

Door Lisette Trinthamer

Sani Resort op Halkidiki in Griekenland, een uniek 5-sterren resort waar je het aan niets ontbreekt.

Vanuit elke lichte en ruime kamer kijk je uit op de Egeïsche Zee of de fraaie landschapstuin. Alle kamers hebben een eigen terras of balkon.

7 km zandstrand met 5 resorts eigen met een elk karakter geheel omzoomd door een groen landschap. De uitgestrekte stranden en de veelheid aan activiteiten maken dit resort geschikt voor jong en oud.

Er is een grote marina met een ruime keuze aan restaurants, een football-academy, de rafa nadal tennisacademy, een adventure park, een bear grylls survival academy voor families met kinderen en ook voor tieners onder elkaar.

Bovendien heb je eenvoudig toegang tot het Bousoulas-strand, een 7 km lang strand omzoomd door pijnbomen en helder water, ideaal om te snorkelen. Het strand is bekroond met een EU-Blauwe Vlag en het ondiepe water is ideaal voor kinderen.

Monique de Vos van Departures helpt je kiezen welk van de hotels op het resort het beste bij je past. Bij Sani heb je vooraf de garantie voor een echt onbezorgde vakantie. In voor- en naseizoen ook heel prijsvriendelijk.

Bel of mail Monique voor meer info 06-29000544 of info@departures.nl.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief