Home » Schitterende taatsdeuren

Schitterende taatsdeuren

Door admin

Stijlvolle verbinding tussen leefruimtes

TWIN DOORS zorgt voor een stijlvolle verbinding tussen verschillende ruimtes in de woning. Ze maken tevens dat ook bij gesloten deuren sprake is van visueel contract. Het vele glas zorgt voor transparantie, waardoor de woonruimtes optisch groter lijken. De bijzondere stijlelementen van TWIN DOORS voegen klasse en tijdloos design toe aan het interieur.

Ze vergroten het leefgenot van de opdrachtgevers. De creaties worden op mat gemaakt en zijn uit te voeren in verschillende kleuren. Zo groeit de populariteit van de onderscheidende deuren in een stijlvolle bronskleur.

Eyecatchers heten bezoekers welkom

Het gevarieerde en stijlvolle assortiment van TWIN DOORS bestaat uit enkele en dubbele taatsdeuren, zijpanelen, glaswanden en schuifdeuren en sluit aan bij iedere interieurstijl. De producten zorgen voor verfijning, voor een chique en serene uitstraling of voegen stoerheid en karakter toe aan het geheel.

Zeer bijzonder is de BEAUJOLIE special collection die TWIN DOORS voert. Deze exclusieve lijn geeft klanten de mogelijkheid om het interieur te verrijken. Een uiterste stijlvolle taatsdeur verkrijgbaar in de kleuren goud, brons en champagne. U hebt de keuze uit de BEAUJOLIE collectie, waarbij leer of hout wordt toegepast. Op deze wijze krijgen ze nog een persoonlijker karakter. De deuren uit de BEAUJOLIE collectie kunnen met leer of hout worden ingelegd, waardoor ze een nog persoonlijker karakter krijgen.

Tevens realiseert TWIN DOORS houten taatsdeuren en biedt het bedrijf de mogelijkheid om het glas in de deur te voorzien van een persoonlijke print. Door in te spelen op de interieurtrends blijft TWIN DOORS deze collectie uitbreiden.

Samenwerking met Remy Meijers

Interieurarchitect Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS. Samen met de ontwerper werkt het in Geldermalsen gelegen bedrijf thans aan een verruiming van het fraaie assortiment. Alle deuren van TWIN DOORS worden op maat gemaakt. Bovendien biedt het kwaliteitsbedrijf opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf hun droomdeur te ontwerpen.

Onderscheidend aan deuren van TWIN DOORS zijn de in verstek gemaak te profielen. Deze elegante afwerking is een knipoog naar de historische stalen taatsdeuren.

Unieke creaties

De creaties van TWIN DOORS worden echter vervaardigd uit aluminium. De eigenschappen van aluminium ”“ sterk en licht ”“ bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan slanke details, een vrije keuze in vlakverdeling ”“ symmetrisch of asymmetrisch ”“ en deuren in iedere gewenste kleur.

De creatieve adviseurs maken samen met de bezoekers een 3D-tekening en laten zien hoe de deuren van TWIN DOORS het interieur versterken en identiteit geven. Indien bezoekers een (digitale) foto van hun huidige interieur meenemen, wordt de creatie van TWIN DOORS in de foto geprojecteerd en komt het unieke ontwerp al echt tot leven.

Inspiratieruimte in Geldermalsen

TWIN DOORS is 100% Nederlands. Het bedrijf is gelieerd aan Plan Effect en combineert de knowhow en ervaring van het moederbedrijf met een passie voor sfeervolle interieurs.

In de stijlvolle inspiratieruimte in Geldermalsen toont TWIN DOORS het gebruiksgemak, waardoor de verfijnde creaties prachtig tot hun recht komen. Het gevarieerde assortiment bestaat uit enkele en dubbele taatsdeuren, zijpanelen, glaswanden en schuifdeuren.

Fotografie: Raphaël Drent.

Maak kennis met vakspecialist TWIN DOORS

Bezoek de showroom op afspraak | De Elzenhof 11 te Geldermalsen.

 

In samenwerking met Remy Meijers.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief