Home » Schuifdeuren in badkamer

Schuifdeuren in badkamer

Door admin
Tiel 05/01/2021 - Badkamer Tiel - iov Twin Doors - Plan Effect - Foto Raphael Drent

Ideale oplossing

Bent u de badkamer aan het verbouwen en heeft u geen ruimte voor draaiende deuren? Dan zijn schuifdeuren de oplossing voor u. De zwevende en-suite schuifdeuren met hun verfijnde ontwerp zijn sfeermakers in iedere badkamer, waardoor het ultieme en serene spa gevoel thuis ontstaat!

U spaart ruimte in de badkamer en u hoeft geen concessies te doen aan het design. Door melkglas of donker glas toe te passen creëert u privacy en als de deur (deels) open staat behoud u lichtinval in de badkamer. En hoe fijn is het als de badkamer drempelloos overvloeit in de slaapkamer?

Pure vakmanschap

De TWIN DOORS (ensuite) schuifdeuren worden in iedere gewenste kleur en type glas op maat gemaakt. Bovendien worden ze inclusief praktische soft-close sluiting én de wand waarin ze schuiven door de vakmensen geleverd en gemonteerd. Wel zo handig!

Over TWIN Doors

Miracles come in pairs. Het is de verbinding die een paar sterk maakt. Dat geldt zeker voor stalen deuren. Taatsdeuren stralen door de verbinding met de vloer en het ontbreken van een deurkozijn vanzelfsprekendheid, lichtheid en luxe uit. Deze deuren bewegen altijd mee in de looprichting. Terwijl stalen schuif- en draaideuren – door de wijze van bevestiging – de toepassingsmogelijkheden verruimen.

Voor alle TWIN DOORS geldt: door het ontwerp van staal en glas krijgt licht vrij spel in huis. Ruimtes vloeien in elkaar over en worden optisch vergroten. En ”¦ ze voegen klasse en tijdloos design toe aan uw interieur.

Fotografie: Raphaël Drent.

Bekijk nog meer van TWIN Doors.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief