Indeling

Een prachtige villa ontworpen door Lotz bevindt zich op Ibiza, Spanje. De Villa ligt op een heuvel en biedt uitzicht op verre zee. Verschillende terrassen creëren verschillende omgevingen om van te genieten. Het huis zelf is ingedeeld op twee niveaus met een grote open woonkamer, inclusief 5 dubbele slaapkamers met eigen badkamer, 3 aparte gastenverblijven, een wasruimte en een garage.

Interieurconcept

Het interieurconcept begint met het verzamelen van conceptuele ideeën zoals afwerkingen, kleuren, stoffen, meubels en verlichting. LOTZ bereid 2D, 3D en technische tekeningen indien nodig om het concept aan de klant over te brengen en aan de verschillende installateurs. Daarnaast gebruikt dit bedrijf de nodige deskundigen op het gebied om de definitieve doelen te bereiken.

Project management coÁ¶rdinatie

LOTZ zal elke stap van het proces beheren, inclusief het plaatsen en bijhouden van de bestellingen en de goederen en diensten beheren. Communicatie met leveranciers en aannemers om uw project op de rails te houden. En het coÁ¶rdineren van de levering en installatie.

Project voltooiing

We stoppen niet bij het projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met elk detail! Voltooiing van het project omvat finishing touch, kunst en accessoires.

Dit project is gerealiseerd door LOTZ

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief