Home » De overtreffende trap van sexy wonen

De overtreffende trap van sexy wonen

RA Studio

Door Veerle van Heertum

RA Studio toverde een voormalig fabrieksgebouw aan een befaamde Amsterdamse gracht om tot een droomhuis waarin luxe, spanning, comfort en extravagantie tot in perfectie samensmelten. Exclusief meubilair, creatieve maatwerkoplossingen en prachtige kleurencombinaties gaan hand in hand met het vele natuursteen dat het luxeverblijf rijk is. Een unieke woning met een sexy en hippe flair.

Op de begane grond ontwierp designer Reineke Antvelink onder meer een luxe living, waarin de royale bank en de stijlvolle maatwerkkast in het oog springen. In de uitnodigende ruimte valt op prachtige wijze natuurlijk licht binnen en zorgen de raampartijen tevens voor een fraaie connectie met de buitenruimte. Aangrenzend aan de comfortabele woonkamer situeerde de eigenaar van RA. Studio de meer dan bijzondere maatwerkkeuken met de unieke achterwand als absolute eyecatcher. De bronstinten op de kasten versterken en omarmen het verlichte onyx in de ruime nis en deze elementen zorgen samen voor een aansprekend plaatje in de keuken, die verder is voorzien van een luxe kookeiland dat overgaat in de eettafel. De elegante stoelen en de sierlijke verlichting geven de ruimte extra allure.

Vijfsterren+

Via de trap bij de keuken bereiken we een verdieping lager het privédomein van de bewoners. Een rijke droomwereld die zijn weerga niet kent en waarin prachtige natuursteensoorten voor een verbluffend beeld zorgen. De bad- en slaapkamer die als een vijfsterrenplushotel is vormgegeven, is verder voorzien van mooie warme materialen en comfortabel meubilair. Vanuit hun bed hebben de bewoners zicht op de buitenruimte, wat zorgt voor extra beleving. Het klapstuk op deze verdieping is de kleedruimte voor de vrouw des huizes. Hét toonbeeld van ultieme luxe en het prachtige resultaat van creativiteit en vakmanschap.

Fotografie: Roel Marius

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

RA Studio | Mark Wilbrink Interieurs | SolidNature HQ | Quooker

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief