Home » Sfeerverhogende en oogstrelende maatwerkdeuren

Sfeerverhogende en oogstrelende maatwerkdeuren

TWIN Doors

Door Nicole Zaaijer

TWIN DOORS verrijkt woning van Carolien Karthaus-Spoor en Jon Karthaus  

Actrice Carolien Karthaus-Spoor en haar echtgenoot – en regisseur – Jon Karthaus onderwierpen hun nieuw aangekochte en natuurlijk gelegen woning aan een zeer grondige verbouwing. Binnenmuren verdwenen, het dak werd vernieuwd en de vloer ging eruit. Toen de sloophamer werd opgeborgen,  bouwde het echtpaar stap voor stap aan de verwezenlijking van hun persoonlijke woondroom.  

Twin Doors

In een zeer vroeg stadium van de herbouw brengen ze een bezoek aan de inspirerende showroom van TWIN DOORS, waar ze als een blok vallen voor de stijl en uitstraling van de BEAUJOLIE Bronze’-deuren uit de rijke en door topdesigner Remy Meijers ontworpen collectie van het kwaliteitsbedrijf. “Bij alle volgende interieurkeuzes keken we of de look-and-feel aansloot bij de uitstraling van onze deuren. Ze vormden echt het uitgangspunt voor de rest van ons interieur.” 

Twin Doors

Overweldigende schoonheid  

“In onze vorige woning waren we al enorm blij met een prachtige taatsdeur en we wilden in ons nieuwe interieur meerdere exemplaren en dan het liefst in een specialere uitvoering. We kenden de eigenaren van TWIN DOORS Annette en Marcel  via vrienden van ons en brachten een bezoek aan hun showroom. Daar werden we echt overweldigd door de vele mogelijkheden en de schoonheid van hun collectie”, aldus Carolien, die aanstipt dat haar creatieve peettante – interieurstylist en eigenaar van Buthina Interiors – een grote rol speelde in de totstandkoming van het nieuwe interieur. 

Twin Doors

Grote lichtinval  

In de fraai ingerichte woning dragen de (dubbele) taats- en draaideuren bij aan de rijke uitstraling van het interieur. Ook fraai is de TWIN Design Mirror: in dezelfde kleur als de deuren uitgevoerd en voorzien van hetzelfde frame. De in de woning toegepaste maatwerkdeuren uit de BEAUJOLIE Bronze -serie zijn deels of zelfs geheel – zoals de draaideur van het toilet – bekleed met de leersoort Tundra Stone van Alphenberg Leather. In de living zorgt dat voor een prachtige connectie met de haardpartij, waarop hetzelfde leer is gebruikt. De glaspartijen in de maatwerkdeuren zijn van rookglas en helder glas. Carolien: “We zijn echt superblij met het eindresultaat. De deuren zien er fantastisch uit en spelen een grote rol in de uitstraling van ons interieur. Als de taatsdeuren gesloten zijn, sta je nog steeds met elkaar in connectie en zorgen ze voor een prachtige lichtinval in de verschillende ruimtes.” 

Twin Dooors

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Fotografie: Raphaël Drent 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief