Home » Sfeervol pied-à-terre in Knokke

Sfeervol pied-à-terre in Knokke

Remy Meijers

Door marketing

Gevraagd naar de grootste eyecatcher van het in het Belgische Knokke gelegen appartement, wijst Remy Meijers naar buiten: het strand en de zee vormen een nimmer vervelend levend schilderij.  Met oog voor detail, creativiteit en vakmanschap wist de ervaren interieurarchitect het interieur van het pied-à-terre aan te laten sluiten bij het hoge niveau van het uitzicht.  

Remy paste natuurlijke materialen zoals moeraseik en natuursteen toe in het charmante en hoger gelegen verblijf. De aardse tinten combineren op fraaie wijze met de grijs gemaakte wand die van voor naar achter door het appartement loopt. De bijzondere wandafwerking verhoogt niet alleen de sfeer in de woning, maar zorgt tevens dat het binnenvallende zonlicht niet in het appartement reflecteert.  

In het hart van het charmante appartement ontwierp Remy de keuken en het eetgedeelte, die perfect in elkaar overgaan en samen de ideale setting vormen voor een heerlijke avond in het Belgische kustplaatsje. De sierlijke verlichting boven de eettafel versterkt hierbij de sfeer. Aan de balkonzijde creëerde Remy met mooi meubilair en een echte designklassiekerde door Charles en Ray Eames in de jaren 50 ontworpen Lounge Chair is en blijft een ware blikvanger – een sfeervolle living. De royale schuifpui biedt naast fraaie vergezichten over de zee in geopende toestand ook een extra connectie met de omgeving door het geroezemoes van de over de boulevard flanerende badgasten. De stijlvolle privéruimtes sluiten aan bij het interieur en vervolmaken het prettige totaalplaatje.  

Tekst: Sander Lemmens  

Fotografie: René Gonkel  

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Remy Meijers Interieur- en productdesign | Lightboxx  

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief