Home » SHOP | Moderne interieurproducten

SHOP | Moderne interieurproducten

Door admin

Interieurs met een ziel

Astrid Jeulink gelooft niet in  “kant en klare interieurs” en interieurplannen. Een interieur moet groeien en passen bij de bewoners.

Het is een reis door je leven. Zoals een mens zich ontwikkelt naarmate hij ouder wordt, groeit ook een interieur in de loop van de tijd. Een interieur is derhalve voortdurend in beweging.

Cico Bijzettafel € 195 ,-

Vaas smoke € 89,-

Koffiekop SolY Sombra € 79,-

Elits kussen 55 x 40 cm € 132,-

Interieuradvies en inrichting

Om een persoonlijk interieur te creëren voor onze opdrachtgevers werkt Astrid met een mix van stijlen, kleuren, oude en nieuwe elementen en bijzondere combinaties.

Het is belangrijk om bij het ontwerp en de inrichting dichtbij het karakter en de leefwijze van de bewoners te blijven en zodoende een eigen uniek interieur te ontwerpen. Dit betekent dat zij voor elke klant specifiek op zoek gaan naar meubelen en accessoires. U kunt bij haar terecht voor een complete inrichting, maar ook voor een “restyling” van uw interieur.

Styling en decoratie

Accessoires zoals kussens, vazen, plaids en andere woonaccessoires  zijn onmisbaar voor de juiste sfeer van  een interieur. U kunt naast een complete inrichting ook bij hen terecht voor een restyling van uw interieur.

Net zoals bij een complete inrichting vinden zij het belangrijk dat ook hier een mooie mix ontstaat met de al bestaande inrichting en aanwezige accessoires. Een combinatie van stijlen en hen specifieke manier van decoreren dragen bij tot een uniek en persoonlijk interieur.

Showroom

De showroom is bedoeld om u te inspireren en geeft een goed beeld van de sfeer van hen producten en de manier waarop zij werken. Zij combineren hier producten in verschillende stijlen en kleuren om u te laten zien hoe u met de juiste combinaties verschillende sferen kunt creëren.

U kunt hier de producten die in onze webshop staan uiteraard ook kopen en meteen meenemen. Zij hebben op dezelfde locatie als de showroom een groot magazijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies.

Plan een afspraak in met ASTRID JEULINK om meer producten te aanschouwen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief