Home » SHOP | Prachtige interieurproducten

SHOP | Prachtige interieurproducten

Door admin

Hoogwaardige interieurs

Interieurdesigner en decorateur Astrid Jeulink creëert hoogwaardige interieurs die fantastisch bij de bewoners passen. Met haar bedrijf verzorgt zij zowel het ontwerp en de aankleding van interieurs, inclusief de styling met meubelen en accessoires.

Interieuradvies en inrichting

Om een persoonlijk interieur te creëren voor de opdrachtgevers werken zij  met een mix van stijlen, kleuren, oude en nieuwe elementen en bijzondere combinaties. Het is belangrijk om bij het ontwerp en de inrichting dichtbij het karakter en de leefwijze van de bewoners te blijven en zodoende een eigen uniek interieur te ontwerpen.

Dit betekent dat zij voor elke klant specifiek op zoek gaan naar meubelen en accessoires. U kunt bij hen terecht voor een complete inrichting, maar ook voor een “restyling” van uw interieur.

Prijs €99,00

Prijs €179,00

Showroom

De showroom is bedoeld om u te inspireren en geeft een goed beeld van de sfeer van hen producten en de manier waarop zij werken. Zij combineren hier producten in verschillende stijlen en kleuren om u te laten zien hoe u met de juiste combinaties verschillende sferen kunt creëren.

U kunt hier de producten die in onze webshop staan uiteraard ook kopen en meteen meenemen. Zij hebben op dezelfde locatie als de showroom een groot magazijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies.

Prijs €929,00

Prijs €1950,00

Plan een afspraak in met ASTRID JEULINK voor een passend interieuradvies.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief