Home » SHOP | Treku Kabi salontafel

SHOP | Treku Kabi salontafel

Door admin

Moderne design salontafel

De Treku Kabi Salontafel, set van 2 is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Een tafelblad met een lichte uitstraling in combinatie met een grof stalen frame, Treku had het met dit design niet beter kunnen doen.

tafel, MisterDesign, bijzettafel

Vanaf €807

Metalen tafelonderstel

De verhoudingen zijn prachtig om naar te kijken. Want waar het schuin aflopende tafelblad de overgang vormt met het metalen onderstel, is het juist het onderstel dat uniek is. Met een speling tussen de breedte- en diktematen van de tafelpoten krijgt het ontwerp vanuit elk perspectief een ander uiterlijk. Ondanks de grote toevoeging van gelakt metaal straalt de salontafel nog steeds de warmte uit van zijn land van herkomst, Spanje.

tafel, MisterDesign, bijzettafel
tafel, MisterDesign, bijzettafel

Uitvoeringen Treku Kabi salontafel

De set is verkrijgbaar in uitvoeringen met een hout- of lakafwerking. Bij de set in wit en de set in blauw is het onderstel afgelakt in dezelfde kleur als het tafelblad. Bij de eiken set is het onderstel voorzien van een grafiet gekleurde lak.

tafel, MisterDesign, bijzettafel

Over MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u zowel online op webshop als offline in de winkel de nieuwste en meest iconische designs vinden. Van meubels van Vitra tot accessoires van Ferm Living en verlichting van FLOS. Voor gehele collecties van de meest gerenommeerde en vooruitstrevende designmerken en voor persoonlijk advies, kunt u bij MisterDesign terecht.

In de karakteristieke winkel, in het centrum van “s-Hertogenbosch, kunt u designs in het echt beleven. In het monumentale pand, een voormalige Ford garage, haalt iedere designliefhebber zijn hart op aan 2000m2 stijlvol interieurdesign. Naast klassiekers zoals de Eames Lounge Chair en Togo van Ligne Roset is er een steeds wisselende een zeer uitgebreide selectie design meubelen en verlichting te vinden.

tafel, MisterDesign, bijzettafel

Bekijk het aanbod Treku bij MisterDesign.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief