Home » SHOP | Zitten op een klassieker

SHOP | Zitten op een klassieker

Door admin

Fijne ervaring

Thuiswerken of tafelen, het maakt niet uit, op deze stoel van Rolf Benz wordt het hoe dan ook een fijne ervaring. De Rolf Benz 600 is een moderne interpretatie van een klassieke eetkamerstoel.

De markante verschijning nodigt uit om er plaats in te nemen of dat nu voor een online meeting is of voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Het zitcomfort is zoals we dat van de Duitse specialist gewend zijn: hoogwaardig, ergonomisch doordacht en zeer gedetailleerd.

Verfijnde materialen

De zitting wordt gevormd door een kunststof schaal welke leverbaar is in umbragrijs of antraciet. Wilt u iets meer? Dan kan hij worden bekleed met kernleder in de kleuren umbragrijs, antraciet, crÁ¨me of cappuccino.

Het onderstel is ook bepalend voor het karakter van de stoel. Zo is er een slanke staalconstructie (umbragrijs of verkeerszwart) of een onderstel met vier naar het midden toelopende massief houten poten in eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans notenhout.

Het zit- en rug kussen van Rolf Benz 600 kan in alle soorten stoffen en leder uit de collectie worden bekleed. Er kan worden gekozen voor een vast of draaibaar onderstel.

Vanaf € 789,-

Design: Hoffman & Kayleyss
Made in Germany

Op zoek naar meer producten? Bekijk de website van Rolf Benz voor het complete aanbod.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief