Home » Showroom Daniëls Openhaarden

Showroom Daniëls Openhaarden

Door admin

Beleving op hoog niveau

In deze bijzondere tijden koos Daniëls openhaarden ervoor om direct te reageren op de snel veranderende omstandigheden waarin “thuis” voor veel mensen een andere betekenis heeft gekregen. Het familiebedrijf besloot de toch al zo fraaie inspiratieruimte aan een stijlvolle transformatie te onderwerpen, waardoor een bezoek aan de warme showroom nóg meer dan voorheen een beleving is.

“Gezien de huidige omstandigheden ontvangen we mensen alleen op afspraak. Met onze nieuwe inrichting vol unieke en verrassende haardopstellingen, de persoonlijke aandacht die we bezoekers bieden én met de toevoeging van een loungegedeelte met bar, zorgen we voor een persoonlijke begeleiding op weg naar een best passende haardoplossing in een bijzondere sfeervolle ambiance”, aldus eigenaresse Moara Daniëls.

Perfect afgewerkte haardopstelling

De veelzijdige showroompresentatie, waarin tevens de gewaardeerde toppartners van INTERIORMX naar voren komen, ademt luxe, klasse en vakmanschap. Met uiteraard de perfect afgewerkte haardopstellingen ”“ van gashaarden tot hout gestookte haarden en van elektrische sfeervuren tot haarden die werken op biopropaan of bio-ethanol ”“ als eyecatchers.

“Met de huidige discussie over gas en fijnstof in het achterhoofd zien we steeds meer volwaardige, duurzame én efficiënte alternatieven voor open haarden op aardgas en hout en die laten wij uiteraard in onze showroom zien”, aldus Moara. “Deze haarden zijn, inclusief de afwerking en presentatie ervan, verre van standaard: ze verrassen, prikkelen en laten zien waartoe wij in staat zijn. Wij volgen geen trends, maar creëren ze. Zo tonen we haarden o.a. bekleed met behang, stof, leer, steen, hout en exclusief stucwerk.”

Lounge met stijl

Het informatieve en inspirerende bezoek aan Daniëls Openhaarden eindigt in het stijlvolle loungegedeelte met bar. “Met een eigentijdse cocktail of een mooi glas wijn kunnen onze gasten nagenieten van alle opgedane indrukken. Een spectaculair detail is het elektrische sfeervuur dat in het met leer beklede barblad is verwerkt. Wij serveren de drankjes door het vuur heen, wat zorgt voor een unieke beleving. Daarnaast tonen wij in deze ruimte wat we met onze haarden kunnen toevoegen aan de sfeer in hospitalityprojecten.”

Onderscheidende sfeermakers

Het in 1980 gestarte Daniëls Openhaarden blinkt al sinds het begin uit in vakmanschap en maatwerk. De missie van het bedrijf is het toevoegen van waarde aan een interieur of ruimte, hierbij steeds rekening houdend met de persoonlijke wensen van de opdrachtgever met voor werkelijk elk type woning of ruimte een passende haardoplossing. In de ruim 700 m2. grote en vernieuwde showroom toont het familiebedrijf een ruim, veelzijdig en hoogwaardig assortiment kwaliteitshaarden. Onderscheidende sfeermakers, die door het vakkundig opgeleide montageteam worden geplaatst.

Bekijk HIER wat de mogelijkheden zijn bij Daniëls Openhaarden

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief