Home » Slim ontwerp voor ideale keukenopstelling

Slim ontwerp voor ideale keukenopstelling

Boudewijn Hosmus

Door marketing
BoudewijnHosmus Keukenambacht | Kruiswijk 30 | 1761 AR Anna Paulowna | 0223-520055 | info@boudewijnhosmus.nl | www.boudewijnhosmus.nl

Hoezo geen kookeiland vanwege ‘ruimtegebrek’? Hoezo spoelbak onder het raam, ‘net als alle buren’? Hans en Yvonne uit Almere vermoedden dat het ook anders kon. Slimmer. Praktischer. Mooier. En ze hadden gelijk. Dankzij de creatieve oplossingen van Boudewijn Hosmus Keukenambacht hebben zij nu de keuken van hun dromen.

Er kan altijd meer dan je denkt. Zo ook hier, in deze middenwoning. Kwestie van slim omgaan met de ruimte, vertelt Yvonne. “Het meubel onder het raam langs is minder diep gemaakt dan de standaardmaat. De twee grote wandkasten zijn wel gewoon 60 centimeter diep, maar in de muur verzonken. Hierdoor is aan beide kanten meer doorloopruimte gecreëerd. Dat maakte dit fantastische kookeiland mogelijk. Met bar!”

Doorlopende nerven
Het dressoir-achtige meubel om de hoek zorgt voor nog meer opberggemak. De keuken is volledig op maat gemaakt. Er is gekozen voor mat gelakt Amerikaans iepenhout. Qua sterkte gelijk aan eiken, maar met een warmere gloed en een prachtige, langgerekte nerf. Hans: “Zie je hoe mooi die lijnen in alle panelen doorlopen? Ook rondom het kookeiland. Boudewijn Hosmus heeft de hoeken in verstek gemaakt, waardoor het effect extra sterk wordt.”

Luxe beleving
Alle keukenonderdelen ‘zweven’ op een terugvallende zwarte plint. Dit geeft een nog ruimtelijker gevoel. Het zwart komt terug in de keramische werkbladen, waarvan de slanke lijnen fraai combineren met het massieve hout. Hoogwaardige apparatuur maakt de luxe beleving compleet. Yvonne: “Net als de details. Verlaagd plafond boven het kookeiland, matzwarte Quooker, wandplank in dezelfde houtsoort… Het is mooier geworden dan we hadden durven dromen!”

Ontdek de vele vaardigheden van Boudewijn Hosmus

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief