Home » Betoverend interieur Linda Lagrand

Betoverend interieur Linda Lagrand

Door admin

Betoverend interieur

Het door Linda Lagrand ontworpen maatwerk-interieur van de nieuwbouwwoning vraagt om een ontdekkingstocht. Bij iedere blik op de inrichting valt een nieuw aspect op. De ervaren en creatieve interieurontwerper laat materialen op bijzondere wijze samensmelten en texturen met elkaar contrasteren. Ook zorgt ze voor een tot in perfectie uitgevoerde detaillering.

Het exclusieve en (kleur)rijke interieur sluit aan op het hoogwaardige niveau van het exterieur van de woning en op de door tuindesigner Erik van Gelder ontworpen tuin.

Het is bovenal een prettige en comfortabele plek. Waar het gezin volledig tot rust komt en waar het in een sfeervolle omgeving van het leven geniet.

Luxe leefomgeving

Het interieur sluit perfect aan bij het gezin. Om tot dit resultaat te komen, luisterde Linda naar de wensen en eisen van de opdrachtgevers en vormde ze zich een helder beeld van het woon- en leefgedrag van het gezin.

Tijdens de gesprekken in het voortraject werd bijvoorbeeld duidelijk dat zowel de ouders als de kinderen veel bezoek over de vloer krijgen.

“Vandaar dat ik twee woonkamers ontwierp. Een domein voor de kinderen waar ze met vrienden kunnen relaxen en een luxe leefomgeving voor de ouders, waar deze met vrienden en familie tijd kunnen doorbrengen”, geeft Linda aan.

De laatstgenoemde leefruimte vormt het kloppende hart van de woning. De bijzondere meubels van Walter Knoll, de lamp van Jacco Maris en de bijzondere openhaard gelden hier als absolute sfeermakers.

Sfeer van een hotelsuite

Het fraaie zicht op de tuin ”“ voorzien van een zwembad en een bijgebouw met gastenverblijf ”“ maakt het plaatje van luxe en comfortabel wonen compleet.

Lodders Keukens ontwierp een imposante maatwerkkeuken, voorzien van al het luxe comort.

Linda Lagrand ontwierp verder een luxe en ruime eetkamer, twee badkamers, een home office en vier slaapkamers. Op zolder creëerde ze een heuse girlcave voor de dochters des huizes.

De master bedroom kent door de open verbinding tussen het slaap- en badvertrek, de dressing en de warme inrichting de sfeer van een luxe hotelsuite. Subtiele kleuren, een zacht palet aan materialen ”“ zoals het dikke wollen tapijt ”“ en gedempte verlichting spelen samen een prachtig spel in het privé-vertrek van de opdrachtgevers.

Rijke materialen

In het interieur paste Linda rijke en natuurlijke materialen toe, zoals koper, hout ”“ prachtig zijn de maatwerkkasten van wengéhout ”“ en natuursteen. Zo geeft exclusief marmer extra cachet aan de openhaard in de living en maakt het de master bathroom tot een bijzonder geheel.

Sfeerverhogend zijn de bijzondere kunstwerken, de toegepaste vloer- en wandbekleding, de stofferingen, de woonaccessoires en zeker ook de prachtige verlichting.

Zo vormt de extravagante lampencompositie in de eetkamer een stralende blikvanger in de bijzondere en sfeervolle droomwoning van de opdrachtgevers. Woonperfectie op maat. Ontworpen door Linda Lagrand en gerealiseerd door vakmensen en topbedrijven.

Weerspiegeling van de identiteit

De ontwerpen van Linda Lagrand ontstaan vanuit het uitgangspunt dat het interieur een weerspiegeling is van de identiteit van de opdrachtgever. Ze creëert voor haar opdrachtgevers een sfeer die zeer comfortabel aanvoelt. Een luxe en sfeervolle omgeving waarin ze zich helemaal thuis voelen. “Zodra mijn opdrachtgevers de deur achter zich dichttrekken, valt er een rust over hen heen.”

“Het licht komt zacht binnen, het ruikt lekker, de lucht is aangenaam qua temperatuur en het geroezemoes van buiten verstilt. Ze zijn thuis.”

“Het voelt alsof ze een zachte, warme badjas aantrekken: ze ervaren het comfort van een luxe hotelsuite. Het is dát gevoel waarnaar ik op zoek ga in de interieurs die ik creëer. Samen met mijn opdrachtgevers stel ik de juiste materialen, kleuren, kunst en het passende design samen om in de ruimtes dat aangename gevoel te ervaren”, aldus de veelzijdige en ervaren vakvrouw.

Linda beperkt zich immers niet tot het ontwerpen van residentiële droominterieurs: haar rijke portfolio toont tevens prachtige creaties van ontvangstruimtes, directiekantoren, beauty-salons en zelfs een unieke vip-lounge in een groot voetbalstadion.

De deels in Noorwegen opgegroeide interieurontwerper past in haar interieurs graag natuurlijke materialen toe zoals natuursteen en hout en kleuren uit de natuur zoals mosgroen, ijsblauw en okergeel. Linda werkt alleen met materialen van een uitstekende kwaliteit.

Rijke, luxe materialen met een exclusieve uitstraling en het hoogste niveau van afwerking. Vaak ontwerpt ze zelf custom-made meubelen die precies passen in het betreffende project. Zo ontstaat er altijd een uniek interieur dat de bewoner past als een zachte hotelbadjas.

Kwaliteitswerk

Realisatie dankzij Kooijman Interieur & Gladzo Parket …

Interieur & Gladzo Parket verrijkte de begane grond van de indrukwekkende woning met een in visgraatpatroon gelegde eikenhouten vloer. Op de bovenverdieping verzorgde het bedrijf het fraaie tapijt.

Het zeer veelzijdige kwaliteitsbedrijf toont in Woerden een ruime collectie vloeren, meubels, verlichting, raamdecoratie, behang en woonartikelen in een sfeervolle showroom van ruim 2000 m.

Het brede assortiment maakt dat Kooijman Interieur & Gladzo Parket voor opdrachtgevers kwaliteitsvolle totaalprojecten kan uitvoeren.

Stijlvolle aanvullingen

Realisatie dankzij Jos de Groot Terrasadvies …

De luxe inrichting van de terrassen is verzorgd door kwaliteitsbedrijf Jos de Groot. De ervaren terrasadviseur paste meubilair, verlichting en accessoires toe van topmerken als Royal Botania, Manutti, Batyline, Talenti, Jardinico en Trib.

Ook realiseerde het in Hoogblokland gelegen bedrijf op verschillende plekken in de luxe buitenruimte de terrasverwarming.

Producten van topmerken als Heatstrip en Heatsail zorgen er op stijlvolle wijze voor dat de bewoners en vrienden en familie ook als de zon niet meer volop schijnt heerlijk onder de veranda en in het loungegedeelte bij het zwembad kunnen genieten.

“We denken altijd goed mee met de klant en onderscheiden ons door het persoonlijke advies dat we geven. In onze inspirerende en sfeervolle showtuin tonen we diverse opstellingen van tuinmeubilair, zodat bezoekers zich een goede voorstelling van de vele mogelijkheden kunnen maken.”

“Wij werken alleen met materialen die zeer weerbestendig zijn en met betrouwbare leveranciers”, aldus de bevlogen eigenaar Jos de Groot.

Fotografie: Peter Baas 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief