TE KOOP | Spaanse Villa Benahavis

Woning met adembenemend zicht

Uitgestrekte tuinen rondom de woning, met uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergen, evenals de groene vallei van La Zagaleta. Tevens treft u een keuken aan waar licht een inspirerende sfeer creëert, ontworpen door de prestigieuze architect Zaha Hadid.

Luxueuze faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, sauna, stoombad, fitnessruimte, personeelsverblijf met aparte ingang, lift, ruime garage voor 10 auto’s. La Zagaleta is de meest exclusieve woonenclave in het Zuiden van Europa.

Schoonheid van de natuur

Een plek doordrenkt met de schoonheid van de natuur, met huizen die zijn gebouwd met de materialen waarvan dromen zijn gemaakt.

Een omgeving waar architectonische eenvoud in harmonie leeft met de natuur in zijn puurste staat. Een waar genot voor al uw zintuigen. Van de uitgestrekte terrassen tot de massageruimte. Van het verwarmde binnenzwembad tot de speelkamer.

Luxe villa

Een privé-woonwijk met luxe villa’s, gecreëerd met een revolutionair idee in gedachten: huizen van buitengewone kwaliteit, design en duurzaamheid integreren in een omgeving van ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid.

Dichtbij de internationale luchthaven van Málaga, met uitstekende verbindingen met Europa en de rest van de wereld. Hogesnelheidstrein naar Madrid en Barcelona nabij stranden en het skigebied Sierra Nevada ligt op 2,5 uur afstand met de auto.

€ 14.500.000.

Plan uw bezichtiging met Marbella Brokerage Partner