Home » Spectaculaire en unieke blikvangers

Spectaculaire en unieke blikvangers

Door admin

Uniek middelpunt

In het toch al stijlvolle interieur van het hotel Van der Valk Tilburg vormt de unieke en imponerende open haard van Het Ambacht het stralende middelpunt. De ronde maatwerkcreatie is ontworpen door Jacqueline van der Valk en vervolgens door de vakkundige medewerkers van de haardenspecialist uit Vught vervaardigd en in de entreehal van het hotel geplaatst.

Realisatie

In het restaurant realiseerde Het Ambacht een fraaie doorkijkhaard, terwijl in een vergaderzaal een gesloten haard voor sfeer en beleving zorgt. Het Brabantse kwaliteitsbedrijf leverde eveneens een twaalftal elektrische vuren die een plek in de suites krijgen. “Een spectaculaire blikvanger”, omschrijft Yennal Erdogan, eigenaar van Het Ambacht. De haard in de entreehal is “de kers op de taart in het fraaie hotel.”

Vakmanschap en ontwerpvermogen

In opdracht van Jacqueline van der Valk realiseerde Het Ambacht in een eerder stadium al verschillende haardpartijen in hotel Kasteel bloemendal in Vaals en Van der Valk Maastricht.

Daarnaast fonkelen in de woning van de hotelonderneemster 3 haarden van Het Ambacht.

Niet alleen het vakmanschap en het vermogen om de ontwerpen op perfecte wijze naar de werkelijkheid te vertalen zijn aansprekende kenmerken van het ambacht, ook het hoge serviceniveau, het eerlijke advies en de flexibele houding vallen in de smaak bij de creatieve Jacqueline van der Valk.

Warmte, allure en beleving

Waartoe een samenwerking tussen haar en Het Ambacht leidt, is te aanschouwen in hotel Van der Valk Tilburg.

“De haardpartijen geven het hotel nog meer allure, warmte en sfeer. Het totaalplaatje in het hotel klopt. De bar, het restaurant, de kamers, echt alles is erop gericht om de gast te verwennen en ze een beleving te schenken”, omschrijft Yennal Erdogan.

Afsluitend: “Het is elke keer weer een feest om dergelijke opdrachten uit te mogen voeren.”

Klik hier om contact op te nemen met deze specialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief