Home » Spectaculaire hoogglans afwerking

Spectaculaire hoogglans afwerking

Door admin

Dekton® Slim XGloss

Cosentino blijft innovatie en onderzoek als drijfveer inzetten voor al haar merken en producten. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is Dekton® Slim, een plaatmateriaal met de bijzondere technische en mechanische eigenschappen van Dekton® gecombineerd met een dikte van slechts 4 mm en een veel lager gewicht. Een ontwikkeling die de toepassingsmogelijkheden verruimt en gebruik en installatie vergemakkelijkt.

Dekton® Slim is verkrijgbaar in 19 kleuren, in zowel matte als XGloss gepolijste varianten. Verschillende looks met de meest verfijnde afwerkingen en structuurrijke tonen van Dekton®, die de belangrijkste ruimtes van het huis op een prachtige manier kunnen aankleden. Van glanzende natuurlijke kleuren als Natura18, Halo, Arga en Bergen voor een verfijnde stijl tot meer industriële kleuren als Trilium, Laos, Lunar en Bromo en klassiekers als Aura15 en Edora.

Het resultaat is een technologisch geavanceerd en uniek materiaal dat een unieke dunheid combineert met zowel stoere matte afwerkingen en bladen met een prachtige en spectaculaire kristalglans.

Veelzijdige kleuren

Dekton® Slim heeft een revolutie teweeggebracht in de architectuur en ontwerpwereld …

De hardheid, hoge weerstand tegen krassen en vlekken, lage wateropname en productie in grote platen gecombineerd met een uitgebreid en prachtig kleurenaanbod, maakt Dekton® Slim de perfecte keuze voor de bekleding van meubilair, deuren of grote panelen, voor zowel nieuwe constructies als renovaties. Dekton® Slim is inmiddels onderscheiden met diverse designprijzen.

Bekijk hier de volledige collectie van Consentino

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief