Home » Speelse lichtbeleving

Speelse lichtbeleving

Door admin

Verlichting is sfeerbepalend voor een ruimte

Toch denken we vaak pas op het allerlaatste moment aan “het licht”. “Zonde”, zegt Rob Tummers, accountmanager Orbit Nederland.

“Eyecatchers zoals een prachtige bank of spectaculair behang komen nooit tot hun recht als je ze uitlicht met koud licht.” Orbit adviseert het lichtplan mee te nemen in het interieurplan. Zonder lichtplan is het interieurplan niet compleet. Gelukkig ziet het internationaal opererende bedrijf een positieve ontwikkeling: steeds méér mensen kijken éérder naar de verlichtingsmogelijkheden.

Nieuwe collectie

ORBIT introduceert een geheel nieuwe lijn in het assortiment. Het betreft een 48V-laagspanningsrailsysteem, dat perfect toepasbaar is voor residentiële, hospitality- en kantoortoepassingen. Een vooruitstrevend slank aluminium profiel, leverbaar in diverse uitvoeringen zoals (trimless) inbouw, opbouw of pendelbare versie.

In dit 48V-tracksysteem, dat zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is, zijn de spots en pendels ook leverbaar met dim-to-warmmodules, waarbij ook de lineaire modules van hoog kwaliteitsniveau toe te passen zijn.

Met het nieuwe Orbit 48V-tracksysteem wordt het veranderen van de sfeer en het accent van een ruimte een fluitje van een cent. Vanwege een nieuw ultrahandig magnetisch klikmontagemechanisme is het vervangen, verplaatsen of installeren van een nieuw armatuur slechts een kwestie van seconden.

Orbit biedt u ook de mogelijkheid om middels gecombineerde Dali & Bluetooth-besturingsopties aan de slag te gaan met dit fraaie 48V-tracksysteem. Download snel de brochure van Orbit

Custom-made

Orbit maakt onderscheid tussen functioneel en decoratief licht. Rob: “Wij zijn gespecialiseerd in functioneel licht en modulaire systemen, maar verzorgen wel complete lichtplannen. Inclusief decoratief licht dus. Indien nodig werken we samen met andere professionals, zoals architecten en interieurarchitecten. Ieder lichtplan wordt door ons op maat gemaakt. Dat is noodzakelijk, want elke klant heeft een eigen smaak, unieke interieurwensen en een persoonlijk budget.

Bovendien is het lichtplan afhankelijk van de functie van de ruimte. Gaat het om een woning, werkplek, hotel of restaurant?”

Lichtbeleving

Orbit straalt als bedrijf een passie voor verlichting uit. Rob: “Die passie delen we bij Orbit allemaal. We kunnen alles maken, elk plan en idee uitwerken. Samen creëren we de ultieme lichtbeleving, die voor elke ruimte anders is maar wel een geheel vormt met de andere ruimtes in een pand.”

“Zo ontstaat er een consistente look & feel. Speelse lichtelementen zorgen voor die ultieme lichtbeleving.”

Met dank aan lichtspecialist Orbit Lighting Studio

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief