Sprookjesachtige tuinverlichting

Prachtige uitstraling

Vergroot uw leefruimte en gevoel van veiligheid evenals geborgenheid met een sprookjesachtig en esthetisch lichtplan van Rainforest Lighting. Het kwaliteitsbedrijf werkt volgens het principe ‘Less is more.’ Met de subtiele accenten wordt de allure van prachtige woningen en bijzondere tuinen vergroot.

“Onze lichtplannen zijn volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers, de stijl van de woning en de omgeving”, geeft lichtkunstenaar Lars Mallant aan. Zijn bedrijf Rainforest Lighting geldt als dé specialist op het gebied van het ontwerp en de aanleg van de mooiste denkbare tuin- & landschapsverlichting.

Omgetoverd tot een spraakmakend geheel

Om tot het perfecte plaatje te komen en uw tuin in een ander daglicht te zetten, voert Rainforest Lighting een lichtdemonstratie in de tuin uit.

Lars: “Dit doen we om de bewoners te laten zien wat ze kunnen verwachten. Tijdens onze demonstratie maken we samen met de bewoners het tuin en licht-plan. In onze aanpak is een demonstratie standaard, omdat we uit ervaring weten dat klanten het fijn vinden om vooraf te weten waar ze achteraf aan toe zijn.”

Topproducten en een gedegen vormgeving

Bij iedere opdracht gaat het kwaliteitsbedrijf voor het allerhoogste resultaat. Sprookjesachtig verlichte tuinen die een wow-effect oproepen en het veiligheidsgevoel vergroten. Dat bereiken ze uiteraard door het plaatsen van de juiste kwaliteitsverlichting op de juiste plekken, maar ook door louter samen te werken met Europese topproducenten.

“Door onze jarenlange ervaring weten we dat de keuze voor kwalitatief hoogwaardige tuinverlichting en kabels zich altijd terugbetaalt. De verlichting in onze tuinen gebruikt minder stroom, is minder gevoelig voor storingen en heeft minder onderhoud nodig.”

“Mocht er onverhoopt iets kapotgaan, dan heeft de opdrachtgever de zekerheid dat onderdelen in nagenoeg alle gevallen nog tien jaar leverbaar zijn en heeft hij uiteraard garantie”, aldus Lars, die een gedegen voorbereiding als een zeer belangrijk onderdeel van elk project beschouwt.

Zo houdt Rainforest Lighting bij het realiseren van het lichtplan rekening met het onderhoud van de tuin en worden er geen kabels gelegd op kwetsbare plekken. Lars: “Uiteraard krijgen opdrachtgevers van ons het complete lichtplan inclusief kabelinfrastructuur, zodat ze altijd precies weten waar kabels lopen en ze deze informatie kunnen delen met het bedrijf dat het tuinonderhoud verzorgt.”

Repareren of vernieuwen

Voor de veelgevraagde en op hoogwaardig niveau opererende lichtspecialist en zijn team is het realiseren van prachtig verlichte tuinen de core business. Rainforest Lighting verkoopt geen lampen, maar sfeer en beleving.

Dit is vaak niet het geval bij hoveniers en installateurs die tuinverlichting als een leuke zijstap zien en zich bij de keuze voor verlichting laten leiden door één B-merk met hoge winstmarge. En dus worden Lars Mallant en zijn team van specialisten steeds vaker opgetrommeld om buitenverlichting te repareren die niet door het kwaliteitsbedrijf is geplaatst.

“Als we dan op onderzoek uitgaan, komen we erachter dat het moeilijk is om de exacte oorzaak te vinden van de storing en dan kunnen we ook nog eens niet garanderen dat het probleem definitief is opgelost”, geeft Lars aan.

“Om tijd, geld en ergernis te besparen, adviseert Rainforest Lighting dan ook om in dergelijke gevallen te kiezen voor een compleet nieuwe tuinverlichting met meer sfeer, minder storingen en lagere onderhoudskosten.”

Fotografie | Peter Baas 

Meer weten over onze professional Rainforest Lighting? Klik hier